Op welke manier geef jij invulling aan het functioneringsgesprek? Plan je ze überhaupt? Wat is er de zin en onzin ervan? Is het een doel op zich? Waarom en hoe zou je deze gesprekken willen voeren?

In deze training gaan we samen vaststellen wat voor jouw organisatie werkt en past. Met praktische tools en tips kun je na deze training direct aan de slag en is het een middel geworden om continue te verbeteren door het maximale uit je medewerker, team en organisatie te halen.
De training start met een interactief deel waarin we ervaringen delen en van elkaar leren. We gaan de zin en onzin van functioneringsgesprekken onderzoeken om vervolgens de slag te maken naar de praktijk die aansluit bij de eigen organisatiecultuur en behoefte.

Onderwerpen die aan bod komen zijn onder meer:

  • Hoe ziet de organisatie van deze gesprekken er voor jouw organisatie uit?
  • Hoe ziet de voorbereiding van een gesprek er uit?
  • Welke vragen kun je het beste stellen?
  • Wat leg ik vast en hoe doe ik dat?
  • Hoe motiveer en stimuleer ik mijn medewerker?
  • Hoe ga ik om met lastige situaties?

Na afloop ontvang je alle behandelde informatie, tips en templates zodat je direct aan de slag kunt gaan.

Aan deze workshop kunnen maximaal 10 personen deelnemen. De workshop wordt gegeven door Bertie Ubaghs van Feedback Consulting in samenwerking met WijLimburg Academy.

Locatie: Hoofdkantoor Mediahuis Limburg, Mercator 3, 6135 KW SITTARD
Datum: maandag 8 oktober
Tijdstip: 09.00 t/m 13:00 uur
Kosten: € 180 excl. BTW. per persoon

Deelname: Wil je aan deze workshop deelnemen of wens je meer informatie? Neem dan contact op met Pascal Niessen (accountmanager binnendienst WijLimburg) tijdens kantooruren bereikbaar op 046 – 411 71 93 of stuur een e-mail naar academy@wijlimburg.nl o.v.v. ‘Workshop functioneringsgesprekken’. Vermeld je factuuradres én met hoeveel personen je wilt deelnemen. je ontvangt vervolgens een officiële bevestiging en verdere instructies per e-mail.

Er zijn slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar, verzeker jezelf daarom van deelname en reserveer tijdig een plek!