Voelt u ook zo’n drempel om uw bedrijf of instelling ‘privacy-proof’ te maken? En vindt u het lastig om daar een plan voor te schrijven? Dan staat u niet alleen. De meeste bedrijven moeten nog heel veel regelen om aan de eisen van de nieuwe privacywet te voldoen. En dat terwijl de tijd dringt en uw klanten, terecht, steeds nadrukkelijker verlangen dat u hun persoonsgegevens conform de wet behandelt en beschermt.

Drie eenvoudige stappen
Theo Kusters van PrivacyCollectief Venlo geeft in samenwerking met de WijLimburg Academy een interactieve kennissessie om u te helpen om te voldoen aan de eisen van de nieuwe Europese privacywet, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR). En dat in drie eenvoudige stappen.

Kennissessie
Met een investering van slechts één ochtend leert u hoe u op een heel praktische manier de nieuwe verordening in uw bedrijf of instelling kunt implementeren. U hoeft niet het ‘braafste jongetje van de klas’ te zijn, maar u zult wel in actie moeten komen. Dat moet u niet alleen op het technische vlak van beveiliging, maar zeker ook op het organisatorische vlak van uw verwerkingen.

Na het volgen van deze sessie weet u:

  • Welke bepalingen voor uw organisatie van belang zijn
  • Welke maatregelen u moet nemen
  • Hoe u daar een plan voor maakt

Inhoud van de training:

  • Zo maakt u een datalek-protocol (verplicht)
  • Zo maakt u een privacy-statement
  • Zo voert u een risicobeoordeling uit
  • Zo maakt u een implementatieplan

Bestemd voor:
Alle mkb-organisaties die persoonsgegevens verwerken, zowel in de private als in de publieke sector. De verordening geldt ook voor verenigingen en stichtingen.

Locatie: Hoofdkantoor Mediahuis Limburg, Mercator 3, 6135 KW SITTARD
Woensdag: woensdag 30 mei 2018
Tijdstip: 09.00 – 12.00 uur
Kosten: € 180 excl. BTW per persoon

Deelname:
Wilt u aan deze kennissessie deelnemen of wenst u meer informatie, neem dan contact op met Els Spronk, coördinator van WijLimburg Academy, tijdens kantooruren bereikbaar op 046 – 411 72 32 of stuur een e-mail naar academy@wijlimburg.nl o.v.v. ‘Kennissessie Privacy Proof’. Vermeld uw factuuradres én met hoeveel personen u wilt deelnemen. U ontvangt vervolgens een officiële bevestiging en verdere instructies per e-mail.