Acaleph Opleiding, Training en Adviezen krijgt kwaliteitskeurmerk NR 001

Naast het feit dat Acaleph dit jaar haar 20-jarig jubileum mag vieren, is er nog een reden tot feest: Acaleph Opleiding, Training en Adviezen B.V. is door NIBHV bekroond met het allereerste NIBHV-keurmerk (NR. 001)!

Ultieme kwaliteitsgarantie

Alleen een selecte groep opleiders krijgt het NIBHV Keurmerk en de landelijke organisatie heeft het allereerste keurmerk toegekend aan Acaleph. “Daar zijn we bijzonder trots op”, aldus Joey Nijsten, directeur van Acaleph. “Als bedrijf proberen wij ons sinds jaar en dag te onderscheiden op het gebied van kwaliteit, continuïteit én ontzorging van onze klanten. Het nieuwe keurmerk van NIBHV kent strenge toelatingseisen en het feit dat wij vanaf nu (en feitelijk dus voor altijd) de lijst van opleiders die dit keurmerk verdienen mogen aanvoeren, zien we als een enorme kroon op ons werk.”

Waarom dit keurmerk?

Werkgevers die kiezen voor een Keurmerk-opleider, kiezen voor een veiligheidscursus die inhoudelijk up-to-date is en die wordt verzorgd door kundige, bevoegde en enthousiaste instructeurs. Om in aanmerking te komen voor het keurmerk moet je als opleider voldoen aan strenge toelatingseisen. Na toekenning van het Keurmerk wordt de opleider jaarlijks gecontroleerd tijdens audits en praktijkbezoeken. Daarmee is het NIBHV Keurmerk de ultieme garantie voor kwaliteit.

Nieuwe inzichten op het gebied van veiligheid

Bewust veilig werken is van levensbelang voor bedrijven en organisaties samen met hun medewerkers. Vanuit die grondgedachte levert NIBHV met het nieuwe Keurmerk een belangrijke bijdrage aan veiligheid op de werkvloer, vindt NIBHV-directeur Koos Pulleman. “Met dit onafhankelijke, volledig geactualiseerde Keurmerk bieden we opleiders de kans om zich te onderscheiden ten opzichte van de concurrentie, terwijl we tegelijkertijd over de gehele linie de kwaliteit van de veiligheidsopleidingen in Nederland verhogen. En daar vaart uiteindelijk iederéén wel bij.”