Alles moet bevochten worden (MKB-evenement in Chateau Neercanne)

De kern van bloeiend ondernemerschap is, hoe je het ook draait of keert, een marathon en geen sprintje. U weet als geen ander dat u als ondernemer uzelf resultaten ten doel stelt en u hierbij niet door de waan van de dag mag laten leiden.

Bloeiend ondernemerschap is geworteld in vertrouwen, vakmanschap en verbinding. Enkel zo stuwt men regio’s naar een hoger echelon.  Met een ambitieuze lange termijn visie, zoals destijds de regeringsleiders in 1992 de sprong waagden met het Verdrag van Maastricht. De rest is geschiedenis..

Ondernemerschap met een duurzaam karakter vindt zijn wortels in de wil om vooruit te komen. Hierbij is het slechten van grenzen belangrijker dan ooit.  Onze regio’s barsten van ondernemerstalent en een vruchtbare kruisbestuiving mag geen dode letter blijven.

Daarom organiseert UNIZO Bilzen op 8 december een bi-nationaal MKB-Evenement in Chateau Neercanne, met als thema “Alles moet bevochten worden”. Met dit evenement willen wij het onschatbare belang van de duurzame ontwikkeling & hefboomfunctie Grensoverschrijdend Ondernemerschap binnen MKB tot uiting brengen.

Met als gastheer Gedelegeerd Bestuurder Karel Van Eetvelt, een boeiend historisch kader (verwijzing naar het 25 jarig jubileum van het Verdrag van Maastricht) een inhoudelijk panelgesprek met gerespecteerde ondernemers en politici (2 actieve Europarlementsleden) uit beide Limburgen wordt op 8 december een kwalitatief inhoudelijk MKB-programma aangeboden.

Er zijn nog plaatsen beschikbaar!. Meer informatie over het programma en aanmelding is HIER te vinden.  Of kijk op de website.