‘When quality printing is of vital importance’ 
Andi Smart Print Solutions richt haar focus met nieuwe website en campagne op internationale Medtech industrie.

Met een nieuwe website en een internationale campagne gaat Andi Smart Print Solutions zich de komende periode nadrukkelijk profileren bij bedrijven in de Medtech industrie. Het is een logisch vervolg in de nieuwe koers die Andi in 2017 is ingeslagen.

“Andi is in de afgelopen jaren sterk gegroeid en staat regionaal bekend als een leverancier van kwalitatief hoogwaardig drukwerk. Wat bij velen niet bekend is, is dat wij voor Medtronic en Abbott, grote spelers in de Medtech industrie ook al jaren een strategisch partner zijn die meedenkt en adviseert in procesoptimalisaties”, legt Jos Driessen, salesmanager bij Andi uit. “Bedrijven in deze sector hebben zeer specifieke behoeftes waar het gaat om kwaliteit van drukwerk, de flexibiliteit van een leverancier en ‘just-in-time-delivery. Ook is bij deze bedrijven nog heel veel winst te behalen door het verder optimaliseren van hun printprocessen. Op dat gebied kunnen wij hen een echte meerwaarde leveren.”

Met een speciaal Medtech team is Andi uitstekend in staat om de uitdagingen die kenmerkend zijn voor de medische sector samen met haar klanten aan te gaan. Voor alle dagelijkse operationele zaken kunnen zij terugvallen op vaste aanspreekpunten. Verder bestaat het team uit specialisten op het gebied van strategie, procesoptimalisatie en quality.

Naast haar focus op de Medtech industrie, blijft Andi als een compleet leverancier van print- en drukwerk regionaal verder aan de weg timmeren met slimme printoplossingen en offset drukwerk. Want dat is en blijft nog steeds de basis van het 90-jarig bedrijf.

Kijk voor meer informatie op www.medtech.andi-printsolutions.com