Autobedrijf Wealer brengt ict-diensten onder bij Open Line

Hiermee bevestigd de Volkswagen, Audi, Seat en Skoda dealer haar tevredenheid over de dienstverlening van Open Line. Een dienstverlening die al ruim 13 jaar wordt bestempeld  als een constructief partnership.

De dienstverlening van Open Line aan Wealer bestaat uit het leveren van een zogeheten fully managed “cloud desktop”, ofwel een werkplek waarop alle functionaliteiten op het juiste moment wordt aangeboden aan de medewerkers van Wealer. Bij het aanbieden van deze werkplek wordt gericht en flexibel gebruik gemaakt van het smart cloud principe: rekenkracht en dataopslag op het moment dat het wenselijk is en aangeboden vanuit moderne datacenters in Beek en Landgraaf.

Onderdeel van de dienstverlening is tevens de levering van directe ondersteuning aan de medewerkers van Wealer op de verschillende vestigingen. Met de klantgerichtheid van Wealer in het achterhoofd, is de dienstverlening geënt op het maximaal faciliteren van de medewerkers. De Wealer medewerkers moeten te allen tijde klaar staan voor hun relaties.

Directeur Marc van der Linden: “Open Line is een toegankelijke partner, die open staat voor suggesties en ook daadwerkelijk in staat is om onze suggesties om te zetten in verbeteringen”.