Autop Autoverhuur Heerlen verhuisd naar de Autoboulevard

Autop Heerlen is sinds 27 februari gevestigd aan de Beukerweg 196a, 6412 ZL in Heerlen (Autoboulevard). Autop zat in het centrum van Heerlen aan de Spoorsingel. Die vestiging is, twee jaar na de overname van AutoRent Bastiaans in april 2015 te klein geworden.

Erik Claes, algemeen directeur Autop: “De verhuizing naar een groter kantoor was de juiste stap op het juiste moment. Ik had met de vestiging in Heerlen behoefte aan een kantoor met meer ruimte, een professionele uitstraling en een prettige locatie om klanten te ontvangen. Deze stap is toekomstgericht en past in onze groeistrategie. In de komende jaren beogen we een verdere groei. In ons nieuwe kantoor hebben we de ruimte en faciliteiten gecreëerd om deze groei te realiseren. We zijn trots een ieder te mogen ontvangen op onze nieuwe locatie.”

Autop is met haar vestigingen in Roermond, Weert, Sittard en Heerlen een toonaangevend bedrijf in de Limburgse automotive- en transportbranche op het gebied van autoverhuur, shortlease, lease, autotransport en transport & express.

AUTOP: “UW VERVOERSPROBLEEM, ONZE ZORG!”
Autop heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in het oplossen van vervoersproblemen door passende oplossingen aan te bieden op het gebied van autoverhuur, shortlease, leasing en transport & koerierdiensten voor zowel particulieren en zakelijke klanten.
Waarom Autop? Omdat wij doen wat u vraagt. We denken mee met de vraag van onze klant en geven altijd advies op maat. Daarnaast zijn onze prijzen transparant, u krijgt waar u voor betaalt en u betaalt voor wat u krijgt. Geen verassingen achteraf. Daarnaast is Autop 24/7 bereikbaar.
Autop biedt u een volledig mobiliteitsconcept voor uw vervoers- en/of transportprobleem.
Meer informatie over Autop vindt u op www.autop.nl