Aqua Fun Wellness in Maasbree

CV van het bedrijf?
Aqua Fun B.V. Maasbree opgericht in 1988

Core-business van het bedrijf?
Voorheen bestond onze core-business uit het opleveren en renoveren van bouwkundige zwembaden. Inmiddels  hebben wij ons ontwikkeld tot een one-stop-shop supplier op het gebied van wellness. Dit realiseren wij door het uitvoeren van turnkey wellness projecten, zowel voor de particuliere als voor de openbare sector. Naast de bouwkundige zwembaden en bijbehorende installaties, verzorgen we vaak ook functionele zaken als luchtbehandelingen voor binnenbaden of het aangrenzende terras voor buitenbaden. Tevens leveren we naast onze zwembaden ook zaken als sauna’s, infraroodcabines, stoomcabines en spa’s. Wij voorzien niet alleen in de aanleg,  maar ook in het onderhoud en de service. Wij zijn uw partner om uw complete wellness-ruimte in te richten.

Door wie wordt het bedrijf geleid?
Ellen en John Wilmsen

Aantal medewerkers?
Wij hebben 8 monteurs in vaste dienst.

Hoe komt het bedrijf aan zijn klanten?
Kwaliteit en klanttevredenheid zijn onze belangrijkste speerpunten. Tijdens de aankoop van een eigen wellness-ruimte ontzorgen wij onze klanten volledig, dat begint bij het ontwerp en gaat door tot en met de oplevering. Uiteraard leveren wij nazorg en service. Onze manier van werken leidt tot een grote klanttevredenheid, nieuwe klanten komen vooral via mond op mond reclame bij ons. Daarnaast zijn we bezig om onze digitale marketing te optimaliseren door het verbeteren van onze website en door regelmatig resultaten te delen via Facebook.

Hoe groot is het afzetgebied
De meeste projecten voeren wij uit in de regio Limburg en Oost-Brabant. Ons afzetgebied groeit echter. Momenteel realiseren wij steeds meer projecten in de rest van Nederland, tot in de kop van Noord-Holland en in Duitsland, België en Luxemburg.

Wat is het meest succesvolle product/dienst van het bedrijf en waarom?
Elk oplevering van een project, hoe klein of groot ook, is een succes. Daar zetten we ons volledig voor in. Doordat we vrijwel alles met eigen ervaren monteurs uitvoeren kunnen we de hoge kwaliteitsnormen blijven handhaven.

Hoe onderscheidt uw bedrijf zich van concurrenten?
Betrouwbaarheid, hoge kwaliteitsnormen in materialen en arbeid, uitmuntende after-sales, klanttevredenheid, zeer ervaren medewerkers, wij willen de beste zijn!

Wat doet uw bedrijf aan socialmedia/ internet?
Wij zijn actief op Facebook, waar wij regelmatig foto’s van nieuwe projecten op zetten. Tevens zijn wij bezig met een update van onze website www.aquafun-wellness.nl

Hoe blijft uw bedrijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen?
We bezoeken vakbeurzen en volgen opleidingen bij leveranciers.

Wat is de laatste grote investering geweest?
Onze grootste investeringen zijn de investeringen in onze medewerkers.

Hoe heeft uw bedrijf de crisis in de afgelopen jaren bestreden?
In het verleden maakten we gebruik maakten van onderaannemers, nu doen wij alles zelf. Tevens richten we ons nu ook op totale turnkey projecten, waardoor we extra werk naar ons toe trekken. Dus ook een terras, een schutting of een luchtbehandeling. Dit is een groot succes gebleken. Bovendien zijn we vast blijven houden aan de hoge kwaliteitsnormen, uitmuntende service en de klanttevredenheid.

Hoe kijkt het bedrijf tegen de toekomst aan?
De markt zit duidelijk in de lift. We krijgen steeds meer opdrachten binnen, zelfs in de wintermaanden wanneer het traditioneel slap is.  Daarnaast zijn de uit te voeren projecten steeds uitgebreider en zijn we bezig om nieuwe markten in de rest van Nederland, Duitsland, Belgie en Luxemburg aan te boren.

Wilt u verder nog iets kwijt?
Of u nu op zoek bent naar een volledige wellness ruimte, zwembad, whirlpool, sauna, infrarood cabine of een stoombad, bij ons bent U aan het juiste adres.
Voor meer informatie, of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie, zwembadverwarming, zwembadafdekkingen of desinfectie-mogelijkheden, kunt u terecht in onze showroom.
Gewoon binnenlopen kan natuurlijk altijd. Het is echter ook mogelijk dat wij bij u thuis op bezoek komen. Wij kunnen ter plekke adviseren hoe uw wensen het beste ingevuld kunnen worden.
Wilt u er zeker van zijn dat er iemand beschikbaar is om u een goed advies te geven, dan kunt u het beste een afspraak maken. Een afspraak buiten kantoortijd, of in het weekend behoort ook tot de mogelijkheden.

Aquafun, Groesweg 43, 5993 NN Maasbree, telefoon 077-4652678. www.aquafun-wellness.nl