Autostoffering Carla in Geleen

CV van het bedrijf?
Autostoffering Carla, sinds februari 2007

Core-business van het bedrijf?
Het opnieuw bekleden van auto’s, maar bijvoorbeeld ook van campers, caravans, brandweerauto’s en bedrijfsbussen. Dat houdt in dat de stoelen eruit gehaald worden, bekleding uit elkaar wordt gehaald, knippen, stikken, bekleding erop zetten en weer inbouwen.

Door wie wordt het bedrijf geleid?
Carla Paumen.

Carla Paumen

Aantal medewerkers?
Carla Paumen, samen met Ingrid en Peter. Op dit moment kunnen we niet verder uitbreiden in personeel, we moeten eerst zorgen voor een grotere werkruimte.

Hoe komt het bedrijf aan zijn klanten?
Klanten komen overal vandaan, de meesten via andere tevreden klanten.

Hoe groot is het afzetgebied?
Onze klanten komen van heinde en ver, van Antwerpen tot Friesland, ik heb zelfs een klant op Sint Maarten. We hebben inmiddels veel grote opdrachtgevers in ons klantenbestand en het wordt al vaker productiewerk.

Wat is het meest succesvolle product/dienst van het bedrijf en waarom?
Mijn meest succesvolle werk en dienst is eigenlijk dat we voor handelaren zo snel mogelijk de reparaties af willen hebben. Zij willen auto’s zo snel mogelijk verkopen en willen geen weken wachten. Klanten waarderen dat. Ik ben ooit begonnen bij een autostofferingsbedrijf en daar heb ik het vak geleerd, zodat we nu alles zelf kunnen en niet voor iedere taak iemand anders nodig hebben.

Hoe onderscheidt uw bedrijf zich van concurrenten?
We hebben een goed contact met de klant, overleggen goed wat de wensen zijn en of het allemaal haalbaar is. We maken vaak een voorbeeld als het over een heel interieur gaat. Ik laat dan vaak mijn fantasie de vrije loop en geef wat ideeen aan de klant. Via het voorbeeld krijgt de klant een beter inzicht hoe het eindresultaat er uit gaat zien.

Wat is de laatste grote investering geweest?
De laatste grote investeringen zijn diverse gereedschappen geweest. Ik hoop dat we snel een grotere ruimte kunnen vinden om goed te kunnen te werken. Vervolgens gaan we meer investeringen doen in naaimachines, opbergrekken enz.

Hoe heeft uw bedrijf de crisis in de afgelopen jaren bestreden?
Nooit het idee gehad om een eigen onderneming te starten, maar wat klein begonnen is, groeide. Al snel moest ik een grotere werkruimte hebben. En dan heb je ineens personeel en een goed lopend, groeiend bedrijf.

Hoe kijkt het bedrijf tegen de toekomst aan?
Heel positief. We hebben het heel druk met opdrachten.

Wilt u verder nog iets kwijt?
Als je gevoel goed is, ga er voor. Het gaat soms met vallen en opstaan en soms ook je neus stoten, maar daar leer je van. Je moet er feeling en passie voor hebben. En wanneer je klanten dan het werk komen afhalen en hun mond valt open van verbazing, dan weet je waar je het voor doet.

Autostoffering Carla
is gevestigd op: Mauritspark 43, 6163 HN Geleen.
www.autostoffering-carla.nl

Carla (l) en Ingrid (r)