Smeets Bedrijfskleding en PBM’S Geleen

CV van het bedrijf?
Na ruim  20 jaar werkzaam te zijn geweest in de bedrijfskleding en BPM’s branche is Jolanda Smeets in  januari 2016 met haar eigen bedrijf gestart.

Core-business van het bedrijf?
Gespecialiseerd  in verkoop en advisering van bedrijfskleding en PBM’s (Persoonlijke BeschermingsMiddelen) aan bedrijven, alsmede zorgdragen voor het bedrukken van bedrijfskleding met logo.

Door wie wordt het bedrijf geleid?
Het bedrijf wordt geleid door eigenaar Jolanda Smeets

Aantal medewerkers?
Eigenaar Jolanda en een medewerker.

Hoe komt het bedrijf aan zijn klanten?
Ik doe veel aan netwerken en veel klanten komen binnen via mond-op-mond reclame. Bovendien via mijn website www.smeetsbedrijskleding.nl

Hoe groot is het afzetgebied?
Met name Limburg, maar inmiddels breidt dit zich ook uit naar Belgisch Limburg en Noord-Brabant.

Wat is het meest succesvolle product/dienst van het bedrijf en waarom?
Dat is natuurlijk  de advisering  en verkoop van bedrijfskleding en pbm’s van diverse fabrikanten voor verschillende  branches.

Hoe onderscheidt uw bedrijf zich van concurrenten?
Door een persoonlijke benadering, hoogwaardige advisering  en zeer goede service.  Wij komen bij de bedrijven op locatie, op een door hun gekozen tijdstip,  we regelen álles: van advies in kleding- en pbm keuze, pas-sessie, tot en met het per medewerker uitleveren van (zonodig) op maat gemaakte kleding. Alle gegevens worden door ons geregistreerd, waardoor een volgende bestelling snel afgehandeld kan worden.

Wat doet uw bedrijf aan social media / internet?
Voornamelijk via onze website: www.smeetsbedrijfskleding.nl

Hoe blijft uw bedrijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen?
Via Arboportaal, kennisplatform Arbo  vakinformatie van fabrikanten, Onderzoeksraad voor Veiligheid, veiligheidskundigenweg  en nieuwsbrieven van Vakmedianet.

Hoe heeft uw bedrijf de crisis in de afgelopen jaren bestreden?
Dat is eigenlijk niet aan de orde, want het bedrijf  bestaat pas sinds januari 2016.

Hoe kijkt het bedrijf tegen de toekomst aan?
Zeer positief want de economie trekt aan en bedrijven willen weer investeren in veiligheid en uitstraling van hun bedrijf.

Wilt u verder nog iets kwijt?
Smeets Bedrijfskleding & PBM’S levert maatwerk voor alle bedrijven. We hebben meer dan 20 jaar ervaring. Wij leveren aan diverse branches zoals bouw, groenvoorziening, horeca, industrie, zorg, transport & logistiek, weg & waterbouw. Wij weten hoe belangrijk het is om bedrijven te ontzorgen op het gebied van bedrijfskleding en pbm’s.

 

Zondag 25 juni a.s. zijn we aanwezig bij het ondernemersevenement Maasland Exclusief in Maasmechelen, een evenement dat bedoeld is om Belgische en Nederlandse ondernemers in een prettige, aangename sfeer bij elkaar te brengen. Geinteresseerden kunnen zich bij aanmelden via info@smeetsbedrijfskleding.nl

Het aantal kaarten is beperkt, dus wees er snel bij.

 

www.Smeetsbedrijfskleding.nl