Wolfs Coaching Echt

CV van het bedrijf?
Wolfs Coaching is gevestigd in Echt, sinds mei 2016. (voorheen www.weetwatjewil.com)

Core-business van het bedrijf?
-Loopbaan- en personal coaching.
Ik help mensen die voelen dat hun werk niet meer bij hun past, maar die het idee hebben geen keuze te hebben om te kijken naar kansen en mogelijkheden. Wanneer ze dan weer weten wat ze willen, gaan ze hier ook naar leven.
-Voor bedrijven: competentiemanagement, coaching en loopbaanontwikkeling.

Door wie wordt het bedrijf geleid?
Het bedrijf wordt geleid door Saskia Wolfs.
Jarenlang heb ik als zelfstandig verloskundige gewerkt. Heerlijk om te doen, maar om verschillende redenen kon en wilde ik hier niet meer in werken. Ik zag echter geen uitweg. Voor dit werk had ik mijn opleiding gevolgd en bovendien had ik een gezin te onderhouden, wat zou ik anders moeten doen? Dezelfde vragen waar veel van mijn klanten ook mee komen. Ik heb zelf ook een loopbaantraject gevolgd. Na dat traject had ik duidelijk in beeld wat ik leuk vond om te doen en hoe ik dit kon bereiken. En nu kan ik zelf mijn tijd indelen, doe ik wat ik leuk vind en zie veel mogelijkheden.
Mijn doel voor deelnemers aan een coachingstraject is het (terug)vinden van hun kracht, versterken van communicatieve- en sociale vaardigheden en innerlijke strijd te vervangen door passie en inspiratie.

Hoe komt het bedrijf aan zijn klanten?
Netwerken
-Facebookmarketing
-Website
-Mond-op-mondreclame
-Bloggen
-Mailinglijst laten groeien

Hoe groot is het afzetgebied?
Ik werk voornamelijk provinciaal.

Wat is het meest succesvolle product?
Loopbaancoaching is de eerste insteek (de ideale klant), maar er zijn steeds meer mensen die komen voor een stukje persoonlijke ontwikkeling en ik zie ook jongeren voor een studiekeuzetraject.
Loopbaanadvies gaat om het maken van krachtige keuzes op grond van inzichten. Blokkades worden weggenomen. Het doel is: arbeidsvreugde, motivatie en duurzame inzetbaarheid.
Na een loopbaantraject weten mensen welke stappen ze moeten zetten en durven ze die ook te nemen.

Hoe onderscheidt uw bedrijf zich van concurrenten?
Echt persoonlijke aandacht en dit hoor ik ook echt terug van klanten. Ik ga niet alleen zoeken naar wat bij de klant past in zijn verdere loopbaan maar kijk ook naar de knelpunten die hij of zij ervaart en geef daar inzichten in en handvatten om mee om te gaan. Ik wil verschil zien bij mensen, tussen het moment dat ze binnenkomen met hun vraag en het moment dat ze naar buiten gaan en klaar zijn met hun traject. Ik wil zien dat ze eigenlijk met meer bagage naar buiten gaan dan waar ze eigenlijk om gevraagd hebben.

Wat doet uw bedrijf aan social media / internet?
Ik ben via diverse kanalen te vinden,
Website: www.wolfs-coaching.nl
Facebook: www.facebook.com/loopbaanadvies
Instagram: www.instagram.com/wolfs.saskia/
LinkedIn: www.linkedin.com/in/saskiawolfs1/

Hoe blijft uw bedrijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen?
Ik ben aangesloten bij de Noloc, vereniging voor loopbaanprofessionals. Daarnaast blijf ik opleidingen en cursussen volgen. Ik hou de literatuur bij en blijf op de hoogte via nieuwsbrieven.

Wat is de laatste grote investering geweest?
Ik heb mijn website, logo en naam vernieuwd. Daarnaast heb ik geinvesteerd in een vervolgopleiding: oplossingsgericht coachen, motiverende gespreksvoering en ACT.

Hoe heeft uw bedrijf de crisis in de afgelopen jaren bestreden?
Niet. Ik had dit bedrijf nog niet, ik was voorheen zelfstandig verloskundige.

Hoe kijkt het bedrijf tegen de toekomst aan?
Ik zie de toekomst voor mijn bedrijf heel positief. Ik merk dat er veel vraag is naar mijn diensten en zie goede resultaten. Potentieel en talenten worden beter benut, tevredenheid over het werk is verhoogd. Mensen zijn meer gemotiveerd en geïnspireerd. Loopbaanadvies blijkt voor veel mensen onmisbaar om goede keuzes te maken in je carrière en om meer plezier in je werk te ervaren. Ook bedrijven vinden het steeds belangrijker. De juiste persoon op de juiste plek scheelt natuurlijk enorm in de kosten, productiviteit en motivatie. Vooral wanneer mensen een burn-out krijgen is dit, voor zowel de persoon in kwestie, als voor het bedrijf echt heel moeilijk.

Wilt u verder nog iets kwijt?
Ervaring leert dat het opstarten van een coachingstraject vaak een (te) grote stap lijkt en mensen twijfelen of coaching wel iets voor hen is. Daarom bied ik een vrijblijvend oriëntatiegesprek aan. Tijdens dit gesprek kun jij aangeven wat je bezig houdt, tegen welke problemen je aanloopt en wat je verlangen is. Op basis van jouw input geef ik vervolgens aan of, en zo ja, welk coachingstraject bij je past.

De afgelopen tijd is mijn bedrijf gegroeid. Groei betekent ontwikkeling en om deze ontwikkeling te onderstrepen gaat weetwatjewil vanaf heden wolfs-coaching heten.

Bij een nieuwe naam hoort een nieuwe huisstijl én een nieuwe website.

Kijk vanaf vandaag op www.wolfs-coaching.nl om erachter te komen wat ik voor je kan betekenen.

wolfs-coaching is te bereiken via www.wolfs-coaching.nl en/of www.facebook.com/loopbaanadvies