Beleef Kerkrade tijdens de wervelende orkestshow van Guido’s Orchestra op 21 juli.

Op 21 juli vindt een nieuw spectaculair openlucht concert van Guido’s Orchestra plaats op de Markt in Kerkrade. Het poporkest presenteert onder leiding van Maestro Guido Dieteren een groot muzikaal spektakel, met als gastartiesten zangeres Wendy Kokkelkoren, de populaire vocalisten VoXXclub, Limburgse DJ Kim Kaey en popzanger Roy Verbeek. Binnenkort zal een volgende internationale ster bekend worden gemaakt.

Deze spetterende zomershow vol classic meets pop, laat zien dat orkesten anno 2018 spannend, emotievol en passievol kunnen zijn. Dit wordt extra artistiek vormgegeven door een high-end licht en geluid show, een nieuwe styling en de indrukwekkende entourage van een prachtig Marktplein vol rode lopers. Beleef Kerkrade tijdens deze wervelende orkestshow. Boek tickets of neem contact op met info@revimusic.nl voor exclusieve VIP-arrangementen.

Dagblad de Limburger n.a.v. de vorige editie: “Er is een typisch Duitse term die zich in dit verband opdringt: Gründlichkeit. Want Dieteren heeft het deze avond piekfijn op orde. Zijn show staat als een huis en verveelt nergens. Dat is ook te danken aan zijn speelplezier, de ambiance op het plein en omliggende terrasjes, de vele jurken die Dieterens eega en sopraansoliste Wendy Kokkelkoren uit de kast heeft getrokken en het vuur en de confetti aan het eind van het concert.”