Benefietavond voor Kankeronderzoekfonds Limburg

De gehele opbrengst van de avond en de verkoop cd’s is voor Kankeronderzoeksfonds Limburg.

Een permanente glimlach. Zonnig weer. Liefde voor jezelf of voor een ander. Vreugde. Een fijne blik van een onbekende in de trein. Lachen om een goeie grap. Genieten van een knuffel.
Positiviteit is overal, maar niet vanzelfsprekend. Soms moet je op zoek. Bijvoorbeeld als er zaken gebeuren die je niet zelf in de hand hebt en je verdriet doen. Probeer dan maar eens optimistisch te blijven. Dat is een kunst. ”

Dyanne Sleijpen: Singer/songwriter & ambassadrice van het Kankeronderzoeksfonds Limburg laat zich inspireren door de mensen in haar directe omgeving die juist op zulke momenten blijven lachen. Mensen die reden hebben om treurig te zijn maar zich niet uit het veld laten slaan en vol goede moed vooruit blijven kijken. Met name haar betrokkenheid binnen het fonds heeft als voornaamste voedingsbodem voor haar nieuwe album ‘Door,’ gefungeerd. Dit heeft Dyanne doen besluiten de gehele winst af te dragen aan Kankeronderzoeksfonds Limburg.
Een reeks nieuwe liedjes met tal van samenwerkingen die de luisteraar moet opvrolijken in donkere tijden en een frisse wind blaast voor diegene die dat nodig heeft.

De CD wordt tijdens een exclusieve VIP-avond op dinsdag 27 juni gepresenteerd en u bent van harte uitgenodigd!

Om 20:30 start de avond onder het genot van een aperitief.
Daarna genieten we van een te gekke CD presentatie met speciale gasten, 6 rondes luxe hapjes, een veiling voor Kankeronderzoeksfonds Limburg & na afloop genieten we nog even na met DJ Tuur.

Deze avond is inclusief amuse, wijn, fris, bier, water en koffie. Uiteraard is de nieuwe CD van Dyanne ook inbegrepen in de ticket prijs. Aanmelden kan HIER