Bouw nieuwe moderne vestiging voor Truck Service Simons bijna afgerond

De laatste maanden is er hard gewerkt om eind van de zomer de relaties te ontvangen op de Fahrenheitweg 20 te Echt. De keuze voor een nieuw pand gaat samen met de erkenning van het Mercedes-Benz aftersales dealerschap. Truck Service Simons zal met deze nieuwe erkenning, naast universele garage, vanaf heden ook officieel Mercedes-Benz Trucks aftersales dealer zijn.

Investeren in de toekomst 

Door de bouw van het nieuwe pand investeert TSS in de toekomst, iets wat nodig is om alle klanten van TSS optimaal te kunnen blijven bedienen. Het nieuwe pand is 3000m2 groot en heeft maar liefst 8 straten, waarvan één APK en één truckwasstraat. Met de nieuwste apparatuur én ervaren personeel wordt TSS één van de meest moderne universele werkplaatsen van Nederland.

Beste uit twee werelden 

Een verhuizing brengt natuurlijk veranderingen met zich mee. Directeur D. Simons: “Een van de belangrijkste pijlers bij het starten van dit project was voor mij dat alle trouwe relaties van ons bedrijf zich thuis blijven voelen binnen onze organisatie. Om dit te realiseren zullen wij, naast de noodzakelijke aanpassingen, ervoor zorgen dat men de warme en persoonlijke benadering van ons bedrijf blijft ervaren. “Ons doel is om te profiteren van het beste uit twee werelden, zowel universeel als Mercedes-Benz, om zo onze relaties optimaal te kunnen blijven bedienen. Ik ben ervan overtuigd dat wij hiermee een stap in de goede richting zetten”.

Samenwerking Gomes en Truck Service Simons 

Door de partnership met officieel Mercedes-Benz dealer Gomes Noord-Holland B.V. en de officiële erkenning van het aftersales dealerschap wordt nu ook de Mercedes-Benz klant optimaal bediend, zowel in Noord-Holland als in Limburg, maar ook de andere merken zijn en blijven van harte welkom voor reparatie en onderhoud aan Trucks. Met ruim 20 jaar ervaring als universele garage zal TSS zich zeker blijven focussen op deze belangrijke doelgroep.

P. Gomes, directeur Gomes Noord-Holland B.V.: “De bouw van het nieuwe pand is een logisch stap naar de toekomst voor beide bedrijven. Wij moeten en willen mee met de tijd en de vraag naar volledige ondersteuning wordt steeds groter. Met de samenwerking tussen TSS en Gomes bieden wij de klant een totaaloplossing in mobiliteit, iets waar wij trots op zijn!”.

Officiële opening 

De komende twee maanden zal TSS werken aan de laatste voorbereidingen aangaande de verhuizing op maandag 18 september. Vanaf dit moment zal ook de nieuwe huisstijl van TSS worden geïntroduceerd. D. Simons: “Ik kijk uit naar deze mooie stap richting de toekomst en nodig alle relaties van TSS en Gomes vanaf 18 september van harte uit voor een rondleiding”.