Bureau KAM3 – uw partner voor grensoverschrijdende communicatie, uw toegang tot de Duits markt

Wij staan voor doelgerichte PR en grensoverschrijdende communicatie. In de taal van uw doelgroepen, in een vorm en stijl die past bij hun belangstelling en cultuur. Wij realiseren resultaatgerichte conversies door public relations, social media, reclame, marktonderzoek en direct marketing. Zowel off- als online.

KAM3 zoekt de verbinding, adviseert en ontwikkelt communicatiestrategieën, concepten, ideeën en content. Wij zorgen dat content bij uw doelgroepen onder de aandacht wordt gebracht. We doen dat met tekst, beeld, video en grafische vormgeving. Zowel online als offline: in drukwerk en digitale media. KAM3 werkt voor de B2B en de B2C markt.

KAM3 draagt sinds de oprichting in 1993 bij aan de communicatieve successen en waardestijging van merken. Sinds 1996 ook voor ondernemers uit Nederland. We scheppen een gunstig afzetklimaat voor producten en diensten van ondernemingen. We genereren bekendheid, sympathie en vertrouwen. We overbruggen de culturele- en taalgrenzen die een succesvolle communicatie met buitenlandse markten vaak in de weg staan. KAM3 garandeert u een efficiënte en effectieve communicatie. Wij brengen nieuwe doelgroepen en veelbelovende markten binnen uw bereik.

Over ons

Vojislav Miljanovic studeerde in Keulen economie, cultureel management, Slavische taalen en cultuur en geschiedenis. Hij werkt sinds 1986 in de communicatie als journalist, woordvoerder en PR adviseur. Vojislav adviseerde bij de oprichting van de Start-up wedstrijden NUK (in Keulen) en AC² (regio Aken). Daarnaast werkt hij als docent direct-marketing bij Deutsche Post AG, RWTH Aachen (technische universiteit Aken) en bij de universiteit van Keulen. Tot 2016 was hij lid van de Raad van Bestuur en vicepresident van de Marketing Club Aachen. Nu is hij lid van de Raad van Advies.
Taalwetenschapper Dr. Jeannette Hark studeerde pedagogiek, Engels en Romaanse taalen en cultuur in Keulen. Zij promoveerde op het onderwerp meta-communicatie. Jeannette werkt sinds 1990 als schrijver, vertaler, ghostwriter, redacteur en journalist op het gebied van marketing en public relations. Zij werkt voor uitgevers, media, organisaties en andere bureaus.

Diensten van KAM3

ADVISERING: Advisering, ontwikkeling en conversie door communicatie-, PR-, en social media strategieën, product en bedrijfs-PR; zowel off- als online.

TEKST: Tekstcorrecties en redactie, ghostwriting en speeches, vertalingen (DU/NL/EN) en contentontwikkeling voor media; zowel off- als online.

CONCEPT: Concept, organisatie en uitvoering van PR bijeenkomsten, media gesprekken, persconferenties, evenementen en deelname aan beurzen.
ONTWIKKELING: Ontwikkeling en verspreiding van persberichten, artikelen in vakbladen, portretten, interviews, persgesprekken, blogs en nieuwsbrieven.
MEDIA RELATIONS: Media Relations: print, online, social media, blogs, TV en radio. Zowel voor B2B als B2C. Verder ook: product placement en media-coöperaties.
Meer weten?

Graag presenteren wij u de resultaten van ons werk. Nog liever lichten we in een persoonlijk gesprek onze oplossingen toe, rondom grensoverschrijdende communicatie en ontsluiting van de markt voor uw onderneming.

Bel +49 170 2023239 of mail naar info@kam3.nl

www.kam3.nl