Business Culinair in de Rodahal: topentertainment voor ondernemers!

Laat u op vrijdag 24 november betoveren tijdens Business Culinair. Een avond vol topentertainment en heerlijke gerechten.

Business Culinair is een initiatief van ondernemers Leon Beerendonk (Mabs4.0), Hans Wolting (Wolting & Versteegh), Jorrit van Melick (van Melick the Catering Company), Hans Voss (Houben media/ AV Point), Teus de Greef (Partyland Verhuur) en Lars Heuts (Heuts Mobiliteit & Vrije Tijd).

Samen willen ze met Business Culinair een feestelijk en ongedwongen platform bieden met als doel de samenwerking van het bedrijfsleven in het zuiden verder te bevorderen.  Het is dan ook een unieke kans om op een laagdrempelige manier in contact te komen met ondernemers uit Parkstad. Daarnaast is het – zo vlak voor de feestdagen – een mooie gelegenheid om uw collega’s, vrienden en zakenrelaties te fêteren voor de prettige samenwerking dit jaar. Een gezellig samenzijn wordt gegarandeerd.

De opzet van Business Culinair wijkt dit jaar iets af van voorgaande edities. Dit jaar komt de entertainment uit verschillende hoeken. Laat u dan ook verrassen door optredens van onder andere Maan, Suzan Seegers en Sharon Doorson. Maar er is ook aandacht voor andere entertainmentvormen. Denk daarbij aan acrobatiek, magie, cabaret, show en dans.

Proef tussendoor de overheerlijke gerechten uit binnen- en buitenland met bijbehorende wijnen van topkwaliteit. Oftewel; een wervelende show waarover nog lang wordt nagepraat.

De presentatie is dit jaar in handen van Chantal van Zundert & Bart Storcken.

LOCATIE
Rodahal, Kerkrade

DATUM & TIJD
Vrijdag 24 november vanaf 18.30 uur

KAARTEN BESTELLEN
Kaarten voor deze avond met topentertainment inclusief culinair genieten zijn verkrijgbaar via www.businessculinair.com of middels een mail naar philomena.quaedvlieg@mabs40.com
De kaarten kosten €275,- excl. btw per stuk. Bij 10 kaarten krijgt u een eigen private table met uw gasten.

HET GOEDE DOEL
Ook staat er dit jaar weer een goed doel binnen Parkstad centraal. Het batig saldo van BusinessCulinair 2017 gaat onder andere naar Stichting Meander Vrienden.

Een initiatief van MeanderGroep Zuid-Limburg met als doel; het vervullen van wensen voor ‘‘ne Supersjoene Daag” of door het aanbieden van kerstpakketten, of een bijdrage te leveren aan sociale activiteiten voor meerdere klanten tegelijk. Hiermee wil Meander Vrienden iets extra’s bieden aan hun klanten en in het bijzonder voor bewoners in de instellingen en de klanten die op thuiszorg zijn aangewezen in de regio Parkstad.

De organisatie verwelkomt graag ondernemend Parkstad op 24 november in de Rodahal Kerkrade!