CIMSOLUTIONS vestigt zich in Maastricht-Airport

CIMSOLUTIONS heeft recentelijk de vestiging in Maastricht-Airport geopend, waarmee zij haar klanten in de zuidelijke regio beter wil bedienen. Voor de komende jaren heeft CIMSOLUTIONS een doelstelling om te groeien, waarbij de zuidelijke regio als een van de belangrijkste groeigebieden is gemarkeerd. CIMSOLUTIONS is daarom op zoek naar ICT-Professionals binnen die regio.

CIMSOLUTIONS hanteert een beleid wat gebaseerd is op de lange termijn. Een belangrijk onderdeel hiervan is dat medewerkers de zekerheid van een vast contract wordt geboden. Naast een vast contract wordt er door CIMSOLUTIONS geïnvesteerd in de ICT-professionals om door te kunnen groeien binnen hun vakgebied.

Ben jij die professional die toe is aan een volgende stap in zijn carrière, kom dan langs en maak kennis met ons nieuwe kantoor en de medewerkers van CIMSOLUTIONS.

Over CIMSOLUTIONS

CIMSOLUTIONS levert al 25 jaar hoogwaardige ICT-diensten en -oplossingen op het gebied van bestuurlijke, administratieve en industriële automatisering. Inmiddels zijn er 8 vestigingen, te weten: Amsterdam, Best, Deventer, Groningen, Maastricht, Rotterdam, Vianen en Dhaka (Bangladesh).

CIMSOLUTIONS richt zich op het toepassen van state-of-the-art ICT concepten en technieken met als doel een optimale oplossing voor haar klanten. Ze streeft naar een langdurige relatie, zowel met haar klanten als met haar medewerkers. Dit blijkt ook uit het feit dat CIMSOLUTIONS in 2017 voor de elfde keer uitgeroepen is tot ‘’TOP Employer ICT Nederland’’. Dit keurmerk beoordeelt een organisatie op het gebied van Human Resources, leiderschap en strategie.