Dansschool FemFit vierde met een spetterende show haar tienjarig jubileum in een uitverkochte stadsschouwburg in Sittard. Al jaren zijn de jaarlijks terugkerende shows een groot succes, maar deze editie was vanwege de 32 geweldige dansacts, uitgevoerd door 211 dansende leden van FemFit, met de bijbehorende sfeer en ambiance van het Sittardse theater en een enthousiast publiek, extra speciaal.

Een zeer gevarieerd en verrassend programma heeft Dansschool FemFit met een team van 5 dansdocenten haar publiek voorgeschoteld. Van klassieke stijl gecombineerd met moderne stijl uitgevoerd door een van de HipHop-groepen en van een spetterende act gebaseerd op de musical Chicago op de muziek van ‘All That Jazz’, tot smeltende optredens van de kleuters en stoere acts uitgevoerd door zeer jonge, maar stoere breakdancers. Er was voor ieder wat wils!

Het vieren van een 10 jarig jubileum betekent zeker met een voldaan en dankbaar gevoel terugkijken op de afgelopen 10 succesvolle jaren, maar ook vastbesloten en op basis van gemaakte keuzes verder gaan op de ingeslagen weg.

“Daar waar in de branche meer en meer gespecialiseerde en sterk competitieve en individueel gerichte vormen van bewegen op muziek ontstaan, ligt onze focus al jaren op de persoon die behoefte heeft aan bewegen op muziek in recreatieve vorm waarbij sportiviteit, gezelligheid en samenhorigheid de belangrijkste waarden zijn en blijven” aldus Femke Jetten, oprichter/eigenaar van dansschool FemFit.

Wekelijks nemen ruim 250 leden, jong en oud, deel aan een gevarieerd lesaanbod. Van lesaanbod in dans zoals Breakdance, Jazz/Modern, Streetdance/HipHop, Dance Hall, Clipdance en van lesaanbod in Aerobics zoals All Round Step Aerobics en Total Body Training tot Bootcamptraining; FemFit is er voor iedereen, jong en oud, danser of niet danser!

Femke geeft aan: “Met ons enthousiasme, onze kennis en ervaring willen wij zowel kinderen, jongeren als volwassenen laten ervaren hoe leuk bewegen (op muziek) is en hoeveel plezier hierin beleefd kan worden. Bij Dansschool FemFit kijken we niet naar wie de beste is, we kijken naar wie het meeste plezier heeft in bewegen (op muziek)! Ook als dansen niet jouw ding is, maar je wel wil werken aan je conditie en kracht is er lesaanbod bij FemFit. Neem deel aan de lessen om niet de beste van de groep te willen zijn maar iedere keer weer een betere versie van jezelf te worden!”

Na 10 jaar is FemFit nog steeds een groeiende dansschool. Dit bekent dat er weer nieuwe uitdagingen liggen in de nabije toekomst op het gebied van lesaanbod, team aan docenten, maar ook huisvesting.

Femke geeft aan: “Een jubileumjaar, een geweldige show in een uitverkochte stadsschouwburg in Sittard, de jarenlange steun van trouwe partners en sponsoren, vrijwilligers en publiek geeft mij een enorme boost aan energie om met volle overtuiging de uitdagingen samen met mijn team en leden in de nabije toekomst aan te vliegen.”

Dansschool FemFit staat voor laagdrempeligheid en heeft als motto: “Ieder persoon is Uniek, Ieder persoon is Welkom!” Dit was de afgelopen 10 jaar zo en zal ook altijd de kracht van de dansschool blijven.

www.dansschoolfemfit.nl