Dansschool FemFit zet wederom een spetterende show neer!

Maar liefst 220 dansers van dansschool FemFit hebben in verschillende dansstijlen – van streetdance tot hiphop en van jazz tot modern – een avondvullend dansspektakel laten zien in een volle Stadssporthal in Sittard. Net als voorgaande jaren heeft dansschool FemFit ook dit jaar weer groots uitgepakt.

De Stadssporthal is speciaal voor deze gelegenheid omgebouwd tot een spectaculair danstheater waar een enthousiast publiek mocht genieten van een fantastische show.

Dansschool FemFit is dé dansschool in de Westelijke Mijnstreek voor jou als jij op recreatief gebied het beste uit jezelf wilt halen. Dansschool FemFit is een jonge, dynamische dansschool en werkt samen met een team van vijf dansdocenten die wekelijks ruim 250 leden verwelkomen.
“Daar waar in de branche meer en meer gespecialiseerde en sterk competitieve en individueel gerichte vormen van bewegen op muziek ontstaan, ligt onze focus al jaren op de persoon die behoefte heeft aan bewegen op muziek in recreatieve vorm waarbij sportiviteit, gezelligheid en samenhorigheid belangrijke waarden zijn” aldus een enthousiaste Femke Jetten, oprichter/eigenaar van dansschool FemFit.

Voor dansschool FemFit wordt 2018 een zeer speciaal jaar. De dansschool bestaat in 2018 namelijk 10 jaar. Ook dan zal met een eindshow groots worden uitgepakt en worden het 10 jarig bestaan gevierd in de schouwburg te Sittard. Het feit dat diverse leden inmiddels ook al 10 jaar actief lid en ook in het algemeen lidmaatschappen van lange duur zijn, geeft aan dat er een sterk groepsgevoel en loyaliteit heerst onder leden en binnen de school.

Femke geeft aan: “met ons enthousiasme, onze kennis en ervaring willen wij zowel kinderen, jongeren als volwassenen laten ervaren hoe leuk bewegen (op muziek) is en hoeveel plezier hierin beleefd kan worden. Bij Dansschool FemFit kijken we niet naar wie de beste is, we kijken naar wie het meeste plezier heeft in bewegen (op muziek)! Neem deel aan de lessen om niet de beste van de groep te willen zijn maar iedere keer weer een betere versie van jezelf te worden!”

Dansschool FemFit staat voor laagdrempeligheid en heeft als motto: “Ieder persoon is Uniek, Ieder persoon is Welkom!”. Dit was de afgelopen 10 jaar zo en zal ook altijd de kracht van de dansschool blijven.

www.dansschoolfemfit.nl