Het gaat hard met de technologische ontwikkelingen in de telecombranche. Die ontwikkelingen hebben onvermijdelijk een weerslag op onze én op uw organisatie. Kreuze is bij de tijd. De vraag is: bent u dat ook?

Vier trends die de komende jaren het telecomlandschap gaan domineren.

Cloudtelefonie
Steeds meer bedrijven verruilen hun telefooncentrale voor een communicatieomgeving in de cloud. Waarom zou u een secundair proces, dat bovendien om specialistische expertise vraagt, immers niet uitbesteden?

Cloudtelefonie biedt uw organisatie maximale flexibiliteit, zonder grote investering of omkijken naar beheer en onderhoud. De cloud biedt zowel kant-en-klare oplossingen als maatwerk.

Vast-mobielintegratie
Vaste telefonie is vooral belangrijk voor de bereikbaarheid van uw organisatie. Mobiele telefonie voor de individuele bereikbaarheid van uw medewerkers.

Bij veel ondernemingen staan vaste en mobiele telefonie los van elkaar. Daardoor is een optimale bereikbaarheid niet gewaarborgd. Die kan alleen worden gegarandeerd als vast en mobiel volledig worden geïntegreerd.

BYOD/MDM
Steeds meer bedrijven hanteren een BYOD-beleid (Bring Your Own Device), waarbij medewerkers hun privétoestel ook voor werkgerelateerde zaken gebruiken. Dat levert twee problemen op. De meeste medewerkers willen zakelijke en privégesprekken strikt gescheiden houden, terwijl de werkgever op zijn beurt met een beveiligingsprobleem wordt opgezadeld.

Unified communications
Unified communications (afgekort: UC) staat voor de integratie van alle communicatiemiddelen binnen een organisatie: bellen, chatten, videoconferencing en het delen van beeldschermen en bestanden. Het is ook mogelijk om de interne systemen eraan te koppelen, zoals het CRM-systeem.

Wat betekent dit nu voor u?
Deze ontwikkelingen hebben ook hun weerslag op uw organisatie. Wie niet tijdig anticipeert, valt buiten de boot en verliest de slag om de klant, die een optimale bereikbaarheid en waardevolle user experience wenst.

Kreuze is als geen ander in staat in te spelen op uw behoefte en u van de juiste standaard- of maatwerkoplossing te voorzien. Het maakt daarbij niet uit in welke branche u actief bent en of u een kleine of (middel)grote organisatie bent.

Vaak leveren we totaaloplossingen, die meerdere issues tegelijkertijd tackelen. Zoals vast-mobielintegratie in de cloud, of Skype for Business, wereldwijd het meest gebruikte platform voor unified communications. En met Mobile Device Management zijn al uw mobiele apparaten optimaal beveiligd.

User Adoption Consultancy als sleutel tot succes
Bij de invoering van nieuwe technologieën in uw organisatie kijken we vooral door de bril van de eindgebruiker. Acceptatie van de technologie door uw medewerkers is namelijk de belangrijkste voorwaarde voor een succesvolle implementatie. Door ze van meet af aan nauw te betrekken in het implementatietraject, zorgen we ervoor dat ze al bekend zijn met de technologie vóór de ingebruikname. Succes gegarandeerd!

Wilt u weten hoe uw organisatie adequaat kan inspelen op de telecomtrends en zo de beleving van uw medewerkers én klanten kan verbeteren?