Doe mee aan de online enquête van Walnut.Marketing en win een diner voor 4

Help startup Walnut.Marketing aan belangrijke inzichten.

Als startup zijn wij nieuwsgierig naar de online marketing behoefte in de MKB(+) sector. Daarom hebben wij jouw hulp nodig! Onze dank uiten wij graag middels het aanbieden van één volledig verzorgd diner, inclusief wijnen, bij Restaurant SOFA te Maastricht. Ben jij dé grote winnaar dan mag je ook nog 3 mensen meenemen. Daarnaast maken 8 deelnemers nog kans op een uitgebreide Google Adwords training. Op donderdag 1 juni maken we de winnaars bekend en nemen we contact op met de gelukkigen.

Wat moet je doen?

De online enquête bestaat uit 27 vragen. Het invullen duurt gemiddeld 5 tot 10 minuten. Naast jouw antwoorden hebben we ook een paar gegevens van jou nodig. Don’t worry, wij zullen deze niet delen met anderen. Het gaat ons uitsluitend om de resultaten van het onderzoek. Als deelnemer ontvang je deze natuurlijk ook. De resultaten zullen zeer interessant zijn om te vergelijken met jouw eigen visie op online marketing. Of je nu voor ons meedoet, voor het diner of voor de wijn, dat maakt niks uit. Als je maar meedoet!

Klik op onderstaande link om de enquête in te vullen:

JA IK DOE MEE

Waarom?

Walnut.Marketing helpt ambitieuze MKB(+) ondernemers met het bedenken, uitwerken en uitvoeren van een big data gedreven online marketingstrategie. Een resultaatgerichte strategie gericht op het aantrekken van prospects en het converteren tot klant. Om als startup onze dienstverlening zo goed mogelijk af te stemmen op onze doelgroep, willen we graag meer inzicht krijgen in een aantal aspecten. Deze aspecten zijn verwerkt in de enquête. Wij stellen deelname enorm op prijs en zijn jou eeuwig, nou ja, heel lang dankbaar.

Ook interesse in een online enquête onder jouw klanten of medewerkers?

Een online enquête kan worden ingezet voor tevredenheidsonderzoeken onder zowel klanten als medewerkers. Met deze resultaten kun je meer gerichte acties opzetten. Acties, die jouw klanten of medewerkers tevredenheid vergroot, en de omzet van jouw bedrijf verhoogt. Meer informatie vind je  HIER.

Walnut Marketing bv

Prins Bisschopsingel 16 | 6211 JX | Maastricht

www.walnut.marketing | hallo@walnut.marketing | 043 763 33 55

SOFA Maastricht

www.sofamaastricht.nl | contact@sofamaastricht.nl