Elsresidentie in de race voor Zorg voor Beleving Award (stemmen kan nog)

Zorg in Limburg wordt beter door belevingsgerichte zorg in de Elsresidentie, stem mee voor de award naar Limburg te halen!

Onze ouderen hebben vaak een lang leven gewerkt, kinderen opgevoed en hun steentje bijgedragen aan de maatschappij. Dan zou goede zorg en beleving eigenlijk standaard moeten zijn in de Nederlandse zorg.
Is dit zo een gekke gedachte? Wij vinden van niet!

Wij geloven in een zorgbeleving waar je naar uitkijkt en hebben onszelf ook de missie opgelegd om dit gedachtengoed te realiseren: Een zorghuis concept waar je graag je laatste levensjaren door wilt brengen.

Met de huidige (negatieve) berichtgeving over de zorg is dit natuurlijk een gedachtengang die veel vraagtekens en verzet oplevert. Met de Zorg voor Beleving campagne willen we vanuit de Elsresidentie terug  naar de kern van goede zorg. Het centraal stellen van de cliënt, inspelen op de individuele behoeften, en meegaan in de persoonlijke beleving van de cliënt, oftewel meer aandacht voor belevingsgerichte zorg.

Ondersteun ons als Elsresidentie voor goede belevingsgerichte zorg in Limburg/Nederland, en stem mee voor de ‘Zorg voor beleving award’. Deze award is een mooi moment om de positieve inspanningen in de zorg te laten zien, en kwaliteit van leven in de zorg helpen te verbeteren!

Stemmen kan HIER via deze link: http://www.zorgvoorbeleving.nl/award-deelnemers/elsresidentie-sittard/