EQIN is specialist in het aanleggen van tijdelijke infrastructuren voor stroom, licht en lucht voor industriële projecten. Denk daarbij aan netovernames van grote (industriële) bedrijven en fabrieken.
Bijzonder is dat het bedrijf naast een uitgebreide hoeveelheid professioneel equipment zeer ervaren vakmensen in dienst heeft. Hierdoor is EQIN niet alleen materieelleverancier, maar levert zij maatwerk. Maatwerk door de inzet van het materieel te laten voldoen aan de behoefte en wensen van de klant en geschikt te maken voor ieder project.

Als uitval of onderbreking geen optie is en veiligheid boven alles gaat
Garantie van de continuïteit van het bedrijf of project is bij de overname van stroom-, licht- en luchtnetwerken van het grootste belang voor klanten. Bij uitval of een onderbreking kunnen gevaarlijke situaties ontstaan. Vakmensen komen stil te staan en productiedeadlines van grote (industriële) projecten worden niet gehaald met enorme kosten als gevolg. Kortom alles moet op het juiste moment en op de juiste manier werken en blijven werken.

Dit geldt uiteraard niet alleen voor industriële projecten. Neem een (groot) event. Ook daarbij moet de continuïteit en veiligheid van de tijdelijke energievoorziening gegarandeerd zijn. Tijdelijke uitval betekent een onderbreking van het amusement en entertainment van bezoekers. In het ergste geval zelfs het aflasten van een evenement. Met alle risico’s op onveilige situaties voor artiesten en bezoekers die dat met zich mee kan brengen. En uiteraard ook de extra kosten. Main entertainment op events is alleen te verwezenlijken als de energievoorziening gegarandeerd kan worden.

Op grote industriële projecten, waar veel vakmensen tegelijkertijd op een beperkte oppervlakte naast, boven en onder elkaar werkzaam zijn, met zwaar en gevaarlijk materieel, gaat veiligheid boven alles. Veiligheid voor bezoekers van evenementen is niet anders.

Door datamonitoring verbonden met apparatuur
Alleen met vakmensen die beschikken over professioneel en innovatief equipment is het mogelijk de continuïteit van projecten en events te garanderen. Een apparaat kan natuurlijk altijd een storing krijgen of kapot gaan. De professionals van EQIN zijn door continue datamonitoring van de apparatuur direct op hoogte van een afwijking in waardes, een dreigend probleem of eventuele uitval. Zij kunnen op die manier snel schakelen om een probleem in de kiem te smoren en storing of uitval te voorkomen.

Zo is EQIN in staat de continuïteit en de veiligheid op grote industriële projecten en events te waarborgen.

Kunnen wij u adviseren omtrent stroomvoorzieningen op uw evenement, zodat uw bezoekers maximaal kunnen genieten van entertainment? Zeker weten! www.eqin.eu.