Familiebedrijf W.G. Salari (Sittard) viert 80-jarig bestaan

De gehele familie Salari bedankt alle medewerkers voor de aanwezigheid tijdens het personeelsfeest ter gelegenheid van het jubileum en de mooie cadeaus die ze mochten ontvangen.

Het personeel had nog een mooie verrassing in petto voor het jubilerend bedrijf. In samenwerking met MH Roadstyling (Sittard), Rockateer (Holtum) en GOFa (Goch) hebben ze een jubileum oplegger (met nummer 216) laten bedrukken. “Geweldig mooi en een opsteker voor de firma”, laat de familie weten.

Van oudsher zit het ondernemersbloed bij de familie Salari in de genen. W.G. Salari is een familiebedrijf dat in 1936 te Utrecht is opgericht en op dit moment reeds wordt gerund door de derde generatie.

De onderneming heeft sindsdien een continue groei doorgemaakt. Waar het bedrijf begon als een kleine transporteur, is het uitgegroeid tot een logistieke dienstverlener die internationaal opereert voor en in samenwerking met toonaangevende klanten op het gebied van onder andere petrochemie.

W.G. Salari verzorgt transport door heel Europa met een sterke focus op Scandinavië, Duitsland en Frankrijk. Gespecialiseerd in wegtransport en intermodaal transport van droge poeder- en korrelvormige producten.

Naast transport verzorgt het bedrijf een breed logistiek dienstenpakket in zowel Sittard als in Geel (B). Beide locaties beschikken over diverse opslagcapaciteiten waaronder het verhuur van warehousing en silo-opslag.

Voor meer informatie: www.salari.nl