Waar doe jij het voor?

Afgelopen week is er een grootschalige campagne gestart om de vacatures van Mondriaan, instelling voor geestelijke gezondheidszorg, in de kijker te zetten.

Mondriaan is met 37 locaties één van de grootste werkgevers van Limburg. Jaarlijks bieden we zorg aan meer dan 7.000 mensen. We hebben speciale behandelingen voor kinderen, jeugdigen, volwassenen en ouderen met psychische of psychiatrische klachten en voor mensen met verslavingsproblematiek. Daarnaast biedt Mondriaan (trans)forensische psychiatrie.

Wij zoeken altijd krachtige, gedreven mensen die zich elke dag met hart en ziel voor hun cliënten inzetten. Elke dag rekenen onze cliënten op de beste zorg. Jong, oud of nog ietsje ouder, maar stuk voor stuk met een psychische kwetsbaarheid.

Irma Ceulemans HR adviseur Mondriaan: “ Wij realiseren ons dat voor medewerkers in de gezondheidszorg, naast primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, de doelgroep waarmee gewerkt wordt, het team en de locatie net zo belangrijke voorwaarden zijn in de keuze van een baan. Mede hierom is onze insteek van deze campagne om sollicitanten te vragen naar zijn of haar drijfveer. Wat is jouw motivatie om te werken in de gezondheidszorg? Welke uitdaging zoek je? Welke diensten wil je draaien? En wat wil je doen? Laat het ons weten dan gaan we samen op zoek naar de juiste functie voor jou binnen Mondriaan.”

Met een uitgebreide abricampagne in Zuid-Limburg, een wervingscampagne via social media en advertenties online en offline, maken wij een start aan een campagne die na de zomer een vervolg gaat krijgen.

Laat ons weten waar jouw hart ligt en hoe jij je baan het liefst zou vormgeven. Wij gaan op zoek naar de juiste functie. Ga naar onze website voor meer informatie en het overzicht van ons vacatureaanbod.