Bij Kasteel de Hoogenweerth luisteren we naar jullie verhaal en op deze manier zorgen we ervoor dat we het perfecte evenement voor jullie organisatie organiseren.
Waar zijn jullie als bedrijf naar op zoek?  Wat voor soort evenement staat op stapel? Is dat een evenement voor relaties, is dat een personeelsfeest of bijvoorbeeld een eindejaarsborrel? Allemaal diverse evenementen die vragen om een andere aanpak.

“Tuurlijk stellen we de wensen van de gast altijd centraal” aldus Martin Hendricks, eigenaar van Kasteel de Hoogenweerth. Kasteel de Hoogenweerth beschikt over 45.000 m2 terrein en garandeert altijd exclusiviteit. Daar begint het eigenlijk al mee. Wáár organiseren we het evenement. Want zo divers als onze locatie is, zo divers is onze culinaire invulling ook. We kunnen evenementen organiseren van een heerlijk live-cooking BBQ in  “Stile-Italiano” met één lang gedekte tafels onder onze eeuwenoude bomen. Of we kiezen voor een fantastisch 10-gangen diner verzorgd door Michelin-Sterren-Chef Servais Tielman van Cucina del Mondo op ons compleet vernieuwde terras aan de oevers van de Maas.

Kasteel de Hoogenweerth is nog een onontdekt pareltje in Limburg en daar willen we uiteraard wel verandering in brengen. Want iedereen moet kunnen genieten van deze heerlijke plek.