Op zondag 15 april 2018 wordt alweer de 53e editie van de enige Nederlandse wielerklassieker in de UCI WorldTour verreden. Niet alleen zondag, maar het hele weekend staat Zuid-Limburg in het teken van de Amstel Gold Race. Het wielerweekend is dan ook uitgegroeid tot een evenement van wereldniveau. Net als in 2017 zal de Amstel Gold Race Ladies Edition ook in 2018 weer plaatsvinden en zorgen voor dubbel zoveel spektakel. Vele duizenden bezoekers weten elk jaar hun weg naar de Amstel Gold Race te vinden en ook het bedrijfsleven is steeds goed vertegenwoordigd. Elk jaar doet de organisatie er dan ook alles aan om iedereen een onvergetelijk wielerweekend te laten beleven en daar kunt u met uw gasten bij zijn! Via WijLimburg kunt u dit jaar voordeliger VIP-tickets kopen en krijgt u zelfs 10% korting!

Een onvergetelijke beleving

Om voor iedereen een onvergetelijke dag te creëren, zijn er diverse arrangementen met voor ieder wat wils. Wilt u de start tussen de ploegen op de Markt in Maastricht beleven en genieten van een luxe ontbijt aan boord van de Scheldevallei? Of geniet uliever van een geheel verzorgde dag in het Amstel Gold Race VIP-paviljoen gelegen aan de finishlijn en bekijkt u hier live de doorkomsten en finish? Natuurlijk is het ook mogelijk om bovenstaande arrangementen te combineren of kunt u de wedstrijd pas écht beleven te midden van de ploegleiders en wielrenners in de wedstrijdkaravaan.

Tijdens de Amstel Gold Race beleeft u een uniek verzorgde wielerdag. Een gezellige informele sfeer, een uiterst verzorgd culinair programma, een uitgebreid drankenassortiment en het VIP-terras direct aan de finishlijn zijn enkele punten die bijdragen aan een onvergetelijke dag. Nergens komt u dichterbij de finish dan in het VIP-paviljoen!

Wilt u hierbij zijn? Bestel dan via de button hieronder uw VIP-tickets met 10% korting! Let op; deze zijn via dit formulier te bestellen tot vrijdag 6 april 2018.