Op dinsdag 10 april vindt in de Maaspoort in Venlo de 3e editie plaats van kennis- en netwerkevenement CONNECTED. Het initiatief haalt ondernemers en organisaties in Noord-Limburg voor even uit de waan van de dag en inspireert hen tot duurzame vernieuwing.

Wil je als organisatie over 5 jaar nog bestaan, dan zul je vandaag na moeten denken over wat je morgen gaat doen. Denk daarbij aan nieuwe verdienmodellen, samenwerken met andere organisaties en duurzaam innoveren. Tijdens CONNECTED krijgen bezoekers in één middag een rijkelijk gevuld kennisprogramma aangeboden waarin trends en ontwikkelingen aan bod komen die kansen bieden voor ondernemers en organisaties die bij de tijd blijven. Het evenement geeft onder meer podium aan onderwerpen als smart mobility, servitization, duurzame inzetbaarheid, circulair ondernemen en big data en toont daarnaast ook succesvoorbeelden van innovatie door samenwerking, in de vorm van een panelgesprek met ondernemers uit de regio Noord-Limburg.

Belangrijke key partners die het initiatief mogelijk maken en een deel van het inhoudelijk programma verzorgen zijn ABN AMRO en Regio Venlo, het samenwerkingsverband van 7 gemeenten in Noord-Limburg. Zij vinden het belangrijk om ondernemers in de regio te inspireren als het gaat om duurzaam en innovatief ondernemerschap.

De keynote komt voor rekening van trendwatcher Ruud Veltenaar. Hij neemt de bezoekers mee op reis naar 2030 en alle ontwikkelingen die men tegen gaat komen. Hij zal daarbij ook ingaan op specifiek de kansen voor de regio Noord-Limburg, sterk in logistiek, maakindustrie en agro/food.

Bezoekers hebben de keuze uit 12 parallelsessies en kunnen de hele dag volop netwerken, zodat ze de volgende dag aan de slag kunnen met nieuwe ideeën, energie en contacten!

CONNECTED is gratis toegankelijk voor beslissers uit het bedrijfsleven, onderwijs en overheid, young professionals en high potentials in Noord-Limburg, die via de meer dan 25 partners van het evenement uitgenodigd worden. Overige geïnteresseerden kunnen een toegangskaart kopen á 149 euro ex btw. Aanmelden en het volledige programma raadplegen kan via de website www.connectedevent.nl.