20 T/M 23 JUNI 2018

Wij zijn bijzonder verheugd om u, samen met een introducé, uit te nodigen voor het exclusieve Jaguar VIP event op 20 tot en met 23 juni. Dit event vindt plaats bij onze vestiging aan de Provincialeweg Noord 84-85-87 in Doenrade.

DIT WORDT EEN BUITENGEWOON EVENT.

Tijdens het Jaguar VIP event bieden wij u in een besloten omgeving, éénmalig een ruime keuze aan geselecteerde modellen en uitvoeringen aan. Op vertoon van uw persoonlijke VIP pas heeft u, als loyale klant, toegang tot onze showroom. U ontvangt de VIP pas na de bevestiging van uw aanmelding.

SPECIAAL GESELECTEERDE MODELLEN WORDEN MET UITZONDERLIJKE VOORWAARDEN VERKOCHT!

Als VIP gast heeft u als eerste de keuze uit deze modellen én profiteert u alleen dán van een extra VIP Bonus van de fabrikant.
Deze voorwaarden zijn eenmalig en gelden alleen tijdens dit event.

WAT KUNT U VERWACHTEN?

  • Jaguar De Uiver sluit op 19 juni 2018 haar deuren extra vroeg om de showroom klaar te maken voor het event en de prijzen van de auto’s tijdelijk aan te passen.
  • U bent op dit vierdaagse Jaguar VIP event als VIP gast welkom van woensdag 20 juni 9.00 tot en met zaterdag 23 juni 17.00 uur. Tijdens deze dagen geniet u naast de dealerkorting van een extra Jaguar VIP Bonus. Op donderdag hebben wij koopavond tot 21.00 uur.
  • Alle resterende modellen worden de week na het event aangeboden aan het grote publiek, zonder de extra Jaguar VIP bonus.

VIP PASSEN ZIJN BEPERKT EN WORDEN UITGEGEVEN OP VOLGORDE VAN AANVRAAG.

MIS DEZE KANS NIET EN SCHRIJF U NU IN VOOR HET EXCLUSIEVE JAGUAR VIP EVENT.

U kunt uw aanwezigheid bevestigen door telefonisch contact met Nick Rouwette op te nemen via 06 – 86 13 86 79. Wij verzorgen dan uw VIP passen voor de door u gewenste datum en tijdstip. U kunt zich ook aanmelden op www.hetvipevent.nl/jaguar-de-uiver of via vip@de-uiver.nl.