Kia Niro Roadshow – 1 juni in Sittard

Heeft u ‘m al gezien? De nieuwe Kia Niro is op tournee door heel Nederland en is binnenkort ook bij Janssen Kerres te zien! Janssen Kerres nodigt iedereen graag uit op woensdag 1 juni bij de Kia-vestiging in Sittard voor een voorproefje van de nieuwe Kia Niro. De nieuwe Niro is zéér beperkt beschikbaar en alléén in Sittard te zien! Iedereen is van harte welkom.

Exclusieve Kia Niro Roadshow

Maak kennis met de nieuwste ride van Kia! Het is mogelijk om nu exclusief de nieuwe Kia Niro voor het eerst met eigen ogen zien, er meer over te weten komen én een leuke polaroid te laten maken in de Kia Photobooth. De leukste foto van de Kia Photobooth-actie maakt kans op twee tickets voor Concert at Sea op 1 & 2 juli 2016. Bovendien zorgt Janssen Kerres voor een hapje en een drankje, springkussen en een leuke Kia Niro kleurplaten win-actie; maak kans op twee bioscoopkaartjes. Kortom, ook leuk voor de kids!

Kia Niro, Hybride Crossover

De nieuwe Kia Niro is als hybride crossover echt uniek. Hij heeft de pluspunten van hybride aandrijving, pittig, schoon en zuinig, én die van een veelzijdige crossover, zoals veel ruimte, een prettige instap, een vlotte uitstraling en strak design. Daarbij is de Niro de eerste in zijn klasse die aanhangers tot maar liefst 1.300kg mag trekken, een volwaardige trekauto! Dé Kia Niro, anders dan andere hybrides…..

Kia Niro Roadshow:

  • Datum: Woensdag 1 juni
  • Locatie: Kia-vestiging – Janssen Kerres Sittard, Bergerweg 69, 6135 KD
  • Tijd: 10.00 – 21.00 uur – EXTRA KOOPAVOND!
  • Website: janssenkerres.nl/kia

Kia Niro Roadshow - Exclusieve Preview