Onze Kippiepannen zijn inmiddels een bekend fenomeen op 43 locaties. Dat is niet genoeg. Kippie wil heel Nederland laten proeven van de smakelijke maaltijden, vleesgerechten en broodjes. Daarom werken we in hoog tempo aan uitbreiding van het aantal winkels. Ben jij één van onze nieuwe ondernemers?

Kippie maakt het opstarten van een eigen winkel zo gemakkelijk mogelijk. De snelgroeiende franchiseorganisatie biedt een uitgekiende formule die bewezen succesvol is. Alle 48 grill- en maaltijdenwinkels draaien op volle toeren. Het uitgebreide assortiment met kip als hoofdingrediënt slaat aan bij het publiek. De kant-en-klare Kippiepannen zijn een schot in de roos. Kippie zoekt ondernemers die willen meeliften op deze succesformule en hun droom willen waarmaken: een eigen winkel in het hart van de stad.

Het starten van een eigen winkel gaat gepaard met taken waarop de meeste ondernemers niet zitten te wachten. Denk aan inkoop, bevoorrading, marketing, financiële administratie en gesprekken met banken en leveranciers. Kippie weet dat als geen ander en biedt ondernemers een vliegende start zonder gedoe met businessplannen en financieringsaanvragen. De dagelijkse operatie achter de schermen wordt geheel vanuit het hoofdkantoor in Poeldijk georganiseerd. Elke ondernemer hoeft zich alleen richten op zijn eigen winkel en zijn eigen klanten. Dat is immers wat hem of haar drijft: het verrassen van klanten met een heerlijk, goed, snel en gemakkelijk product.

Wat is het geheim van Kippie?
Bezoek één van onze winkels en je weet het. Wie kan voorbijlopen zonder verlekkerd naar onze smakelijk uitziende, heerlijk ruikende kipgerechten te kijken? Wie komt niet in de verleiding om een kipkluifje, kipsateetje, kipgehaktballetje of een ruim belegd stokbroodje te proeven? Omdat onze kakelverse kipproducten in de winkel worden gegrild, wordt de lucht verrijkt met aanstekelijke aroma’s die ieders smaakpapillen prikkelen. En dat werkt. De klant van vandaag wil niet alleen verse en smakelijke gerechten, maar ook gemak. Onze formule is daarop gericht. Wij bereiden kant-en-klaar maaltijden met nasi, bami of mihoen die onze klanten thuis een heerlijke maaltijd opleveren zonder uitgebreid in de keuken te hoeven staan. Wij leveren partyschotels met hapjes die in de oven of magnetron razendsnel kunnen worden opgewarmd.

Uniek zijn onze goed gevulde Kippiepannen, waarmee onze klanten hun gasten een heerlijk gerecht kunnen voorschotelen door alleen maar de stekker in het stopcontact te steken. Natuurlijk bieden wij de mogelijkheid om alle producten online te bestellen en in de winkel af te halen of thuis te laten bezorgen.

Wie helpt mee heel Nederland te veroveren?
Op maar liefst 48 locaties hebben we Nederland al kunnen laten proeven van de unieke Kippie-formule. Dat is niet genoeg. Wij willen ook de rest van Nederland niet langer onthouden van onze heerlijke broodjes, hapjes en gerechten. Anders gezegd: wij zijn druk bezig om in hoog tempo nieuwe winkels te openen. Daarom zijn wij op zoek naar ondernemers, die als franchisenemer met één van die nieuwe winkels een stad of dorp willen veroveren.

Werk je in de horeca of een levensmiddelenwinkel en ben je toe aan een nieuwe stap? Of ben je een ondernemend persoon met affiniteit voor food die droomt van een eigen winkel? Neem contact met ons op. Wij gaan graag in gesprek met jou. Als dat leidt tot een klik, laten we je graag gedurende een aantal weken kennismaken met de unieke Kippie-formule in één van onze bestaande winkels. Binnen enkele maanden kan jouw droom dan werkelijkheid worden.

Nieuwsgierig geworden? Kijk op www.kippie.nl/franchisenemer-worden.

Geïnteresseerd in een eigen Kippie-winkel? Stuur een e-mail naar franchise@kippie.nl.