Kreuze heeft nieuwe pay-off: Waardevol in contact

De pay-off is de kroon op een rebrandingtraject, waarin vorig jaar al een nieuwe website werd gepresenteerd.

‘Kreuze van alle markten thuis’ 

De nieuwe pay-off vervangt de oude kernzin Professionals in telecom. “Die laatste geeft de kern van onze business niet meer goed weer en doet geen recht aan het onderscheidend vermogen van ons bedrijf”, vertelt Lou Dolmans, algemeen directeur van Kreuze. “Moderne bedrijfscommunicatie draait om méér dan vast en mobiel bellen. IP-telefonie, de cloud, unified communications, Skype for Business: Kreuze is van alle markten thuis. Onze nieuwe pay-off onderstreept dat én benadrukt onze toegevoegde waarde.”

Presentatie 

Kreuze presenteerde de nieuwe pay-off tijdens een speciaal relatie-evenement, dat werd bijgewoond door circa vijftig aanwezigen. Die konden onder andere luisteren naar spreker Joseph Oubelkas. Hij is de auteur van het boek ‘400 brieven van mijn moeder’, dat gaat over de periode dat hij onterecht gevangen zat in Marokko. Vierhonderd brieven die hij kreeg van zijn moeder sleepten hem door deze lastige tijd heen, wat aangeeft hoe waardevol contact in wezen is.

Veranderende markt 

De nieuwe pay-off van Kreuze is onderdeel van een lang herpositionerings- en rebrandingtraject. Het telecomlandschap is de afgelopen tijd drastisch veranderd. De grens tussen traditionele telecom en IT is vervaagd. Kreuze is zich de afgelopen jaren steeds meer in dit grijze gebied gaan begeven en helpt organisaties bijvoorbeeld met de implementatie van cross-overtechnologieën als Skype for Business. Daarnaast levert Kreuze ook nog gewoon (geïntegreerde) vaste- en mobieletelefonieoplossingen.