Kreuze Telecom komt met revolutionaire cloudoplossing 

Kreuze Telecom komt met een revolutionaire cloudoplossing voor vast-mobielintegratie: Kreuze Acc’nt. Daarmee verdwijnt de grens tussen vaste en mobiele telefonie volledig. Gebruikers zijn bereikbaar op één nummer en kunnen mobiel bellen met hun vaste nummer, zonder app. Dat laatste is een noviteit.

Cloudtelefonie opvolger ISDN
“Nu er definitief een einde komt aan ISDN, is cloudtelefonie een logische volgende stap voor de meeste organisaties”, vertelt Ivo Goergen, bij Kreuze verantwoordelijk voor business development. “In de cloud is het mogelijk vast en mobiel écht te integreren. Zo kun je buiten de deur werken en ben je toch bereikbaar op je vaste nummer. Ook kun je met je mobiel bellen vanaf je vaste nummer, zonder speciale applicatie.”

Grip op bereikbaarheid
De grens tussen werk en privé vervaagt steeds meer. Goergen: “Onze klanten willen hun eigen bereikbaarheid kunnen bepalen. De een wil werk en privé strikt gescheiden houden, terwijl de ander de twee juist wil integreren. Met Acc’nt kun je er bijvoorbeeld voor kiezen oproepen naar je vaste nummer buiten werktijd door te schakelen naar je voicemail.”

Geen telefooncentrale nodig
Acc’nt geeft gebruikers maximale flexibiliteit. Zo is het mogelijk om een oproep te beantwoorden op elk gewenst apparaat en tijdens een gesprek te wisselen van toestel. Beschikbaar vanaf één gebruiker. Als cloudoplossing maakt Acc’nt eigen telefooncentrale overbodig. Een ander voordeel is dat het aantal aansluitingen eenvoudig is aan te passen. Acc’nt biedt de keus uit vier gebruikersprofielen, voor medewerkers met alleen een vast of mobiel nummer, of beide. Voor de receptionist is er een speciaal profiel.