Kreuze wint Telecom Inspirience Award

Het doel van de awards is om innovatieve praktijkcases uit het Telecom- en ICT-kanaal een podium te bieden zodat deze kunnen dienen als inspiratie voor de complete branche. Een vakjury bestaande uit 14 personen heeft de award in de categorie ‘Marketing’ uiteindelijk aan Kreuze toegekend. De awards werden op 16 november jl. uitgereikt tijdens het Black Tie gala-diner in het Zalmhuis te Rotterdam.

Kreuze Telecom staat voor verbinding, en gelooft dat effectieve verbinding tussen mensen en bedrijven voor groei zorgt. Vanuit de zoektocht naar langdurige klantenbinding is Appjereceptje www.appjereceptje.nl geboren. Want wat verbindt mensen nou meer dan om samen te koken en te eten!?

Appjereceptje is een online platform om recepten te delen via WhatsApp of social media. Hiervoor is een gelijknamige app en website en Facebookpagina gemaakt. Het aanmaken van een account is niet nodig maar dit mag wel. Voor het online zetten van een recept is wel een registratie nodig. Met deze actie hoopt Kreuze haar klanten maar zeker ook de niet klanten te binden. 

Kijk voor meer informatie op www.appjereceptje.nl of www.facebook.com/appjereceptje/

kreuze-wint-telecom-inspirience-award-2016