Lancering nieuwe website uitjeinlimburg.nl

De nieuwe website www.uitjeinlimburg.nl is gelanceerd. Op deze snelle en handige website kunnen mensen die op zoek zijn naar een leuke activiteit of organisatoren van bedrijfsfeestjes, jubilea, afdelingsuitjes, recepties, vrijgezellen feestjes, familie dag enz. leuke suggesties vinden voor een gezellige ochtend, middag, avond of dag in Limburg. Alles overzichtelijk en bereikbaar met maar een druk op de knop. Weg met het zelf urenlang puzzelen en zoeken!

Wat is er allemaal te doen, hoe kom ik er, wat kost iets? Je kunt op deze site je arrangement zelf samenstellen, je aanvraag wordt automatisch doorgestuurd en u ontvangt dan een bevestiging van uw arrangement of een voorstel voor een ander tijdstip . Naast de praktische informatie is er een interactieve plattegrond van de horeca, foto’s en filmpjes te zien en is Social media geïntegreerd.

De nieuwe website is een verzamelwebsite van 4 activiteiten, GlowGolf Kerkrade, Lasergame Kerkrade, Escape Room Leisure Dome en Flavours. Met daarbovenop leuke combi’s met andere recreatie partners in Limburg. Uitjeinlimburg.nl gelooft in de kracht van samenwerken en toont dit door het voortouw te nemen in dit initiatief.

Een activiteit moet een totaalconcept zijn, waar samen beleven, culinair verrassen, ontdekken en genieten belangrijk zijn. Een bezoek aan de website uitjeinlimburg.nl is de plek waar de eerste stap naar een geweldige ochtend, middag, avond of dag uit wordt gezet.

Kijk op www.uitjeinlimburg.nl