Luxury Event – Exclusieve Preview Jaguar E-PACE 1 en 2 december bij Jaguar Land Rover „De Uiver”

Jaguar Land Rover „De Uiver” heet u van harte welkom op hét Luxury Event van Limburg in onze showroom in Doenrade. Tijdens dit event krijgt u niet alleen de kans de gloednieuwe Jaguar E-PACE als eerste in Nederland te bewonderen, maar u geniet ondertussen ook van alle luxe die onze partners u te bieden hebben.

Maak kennis met dé toonaangevende bedrijven van Limburg op het gebied van leasing, economie, lifestyle, mode, juwelen en HiFi. En dit alles onder het genot van heerlijke hapjes en een drankje. U hoeft natuurlijk niet alleen te komen! Ook uw partner, zakelijke relaties en kinderen zijn bij ons welkom.

PROGRAMMA

1 december:
16:00u – 19:00u Vrijdagmiddag borrel
Direct vanuit het werk de Jaguar E-PACE bekijken? Kom langs op onze vrijdagmiddag borrel, bewonder de E-PACE en geniet van de exclusieve producten van onze partners.
19:00u – 23:00u Avondvullend programma

Ons avondprogramma start tussen 19:00 en 19:30. Op deze sfeervolle avond vindt de presentatie en de officiële onthulling van de E-PACE plaats, ook worden de producten van onze partners aan u gepresenteerd, uiteraard aangevuld met sfeervolle muziek van DJ Nigel Lakefield.

2 december:
10:00u – 17:00u
Kom langs op zaterdag, de volledige dag is de Jaguar E-PACE uitgebreid te bewonderen in onze showroom, ook deze dag kunt u weer kennismaken met dé toonaangevende bedrijven van Limburg op het gebied van leasing, economie, lifestyle, mode, juwelen en HiFi.

Aanmelden kan HIER