Volvo Rutten introduceert de volledig nieuwe Volvo V60. De mid-sized premium estate is in februari dit jaar onthuld in zijn natuurlijke omgeving, namelijk op de oprit van een gezinswoning in Stockholm. Deze plek onderstreept de rijke historie van Volvo als familie-auto. De V60 biedt meer ruimte dan voorheen, is dynamischer en is nu zelfs de ruimste auto in zijn klasse. De nieuwe Volvo V60 staat sinds afgelopen weekend in de showrooms van Volvo Rutten. De prijzen beginnen bij € 43.995 voor de benzineversie T5 Geartronic en D3 diesel.

Early Testdrive event nieuwe V60 20 & 21 juli
Ervaar zelf de nieuwe Volvo V60 tijdens de Early Testdrive-dagen bij Volvo Rutten; neem plaats op de comfortabele stoelen en ervaar zelf de ruimte, de efficiënte motor, de dynamische rijeigenschappen en Volvo’s geavanceerde veiligheidsvoorzieningen zoals Pilot Assist en het intuïtieve Sensus touchscreen. Maak hiervoor wel een afspraak via www.autobedrijfrutten.nl/proefrit-aanvragen want het aantal aanmeldingen zijn beperkt.

Eisen en wensen
De nieuwe Volvo V60 voldoet aan alle eisen die een modern gezin aan een stationwagen stelt. De  Premium estate combineert een fraai design met praktische kwaliteiten waaronder een ruim interieur en veel bagageruimte. De bagageruimte bedraagt 529 liter (was 430 liter). Mede hierdoor is de V60 de ruimste auto in zijn segment en kunnen er zelfs 4 koffers naast elkaar in de kofferbak worden geplaatst. De wielbasis is zelfs 56 millimeter langer dan die van de laatste generatie Volvo V70. De nieuwe V60 biedt zowel voor- als achterin veel meer beenruimte. Ook is de uitrusting zeer compleet; standaard zijn onder andere LED-verlichting rondom – inclusief LED-koplampen met Thor’s Hammer-dagrijverlichting – Electronic Climate Control met 2 gescheiden zones, elektrisch bedienbare achterklep, roofrails, 16-inch lichtmetalen velgen en een 9-inch touchscreen met Sensus Connect dat compatibel is met de populaire muziekstreamingdienst Spotify, Apple CarPlay en Android Auto. En ook 4G WiFi behoort tot de vele mogelijkheden van het uitgebreide en geroemde infotainmentsysteem Sensus Connect. Zie voor meer info: www.autobedrijfrutten.nl.