Maasveste Berben Bouw (Sint Odiliënberg) gaat Maasresidentie Roermond bouwen (persbericht)

Het bouwbedrijf kreeg de opdracht van Maasresidentie Roermond Vastgoed.

Aan de jachthaven in Herten wordt een nieuw woonplan gerealiseerd: Maasresidentie Roermond. Met appartementen gelegen aan de jachthaven en levensloopbestendige patiowoningen te midden van de Maasplassen en natuurgebieden in Herten.

De comfortabele appartementen, met direct uitzicht op het water, zijn verdeeld over vier appartementengebouwen. Het westelijk gelegen gebouw (A) bestaat uit 23 appartementen (Maasappartementen) en de drie overige gebouwen (B, C & D) elk uit 10 appartementen (Havenappartementen). Op de bovenste laag van gebouw B, C & D liggen schitterende, ruime penthouses.
De planning is dat Maasveste Berben Bouw rond september van dit jaar zal starten met de bouwwerkzaamheden . De totale oplevering van het gehele plan wordt verwacht rond eind 2018/begin 2019.

Inmiddels is meer dan 50% verkocht van het hele project. De patiowoningen zijn allemaal al verkocht.
Arcus Zuid Projectontwikkeling draagt zorg voor de ontwikkeling en verkoop, waarbij ze in de verkoop ondersteund worden door M3 Makelaardij.

Meer informatie over ontwikkeling + verkoop: 046-4113290 Meer informatie over verkoop: 0475-330051

Ondertekening van het contract. Van links naar rechts: Guy Habets (Arcus Zuid Projectontwikkeling), Tom de Jong (ODJ Invest), Bas Herberigs (Maasveste Berben Bouw), Victor Oostenrijk (ODJ Invest) en Bart Mertens (Arcus Zuid Projectontwikkeling)