Magisch Maastricht Benefiet Walking Dinner van Sevagram (opbrengst naar Verwenzorg)

Wij nodigen u van harte uit voor een gezellige avond in de Spiegeltent op het Vrijthof te Maastricht. Het eerste lustrum van het Sevagram Verwenzorg Benefiet vindt plaats op 1 december 2017 in een bijzondere sfeervolle omgeving. U en Sevagram Verwenzorg hebben de primeur om als eersten te mogen genieten van het event Magisch Maastricht, dat een dag later officieel van start gaat.

De Spiegeltent is de omlijsting van een bijzondere avond onder het genot van een walking dinner en magische muziek. Onze gastvrouw is Vivian Boelen. Samen met veilingmeester Ramona Batta zorgen deze dames voor een spectaculaire veiling van unieke kunstobjecten.

George McCrae én een special guest (laat u verrassen) zorgen voor de muzikale opluistering. En dat in een magische omgeving: een spiegeltent uit vervlogen tijden… Verwenzorg is praktisch begonnen met een kistje lekkere verse kersen voor cliënten. Sindsdien staat de kers symbool voor de verwenzorg. Verwenzorg is bedoeld om mensen die langdurig afhankelijk zijn van zorg, te verrassen met extra aandacht.

Als deelnemer aan deze avond heeft u de keuze uit de volgende mogelijkheden: 1. entreekaart(en) à € 199,- p.p. 2. statafel(s) met bedrijfslogo à € 995,- voor 6 personen.

Wilt u deze bijzondere benefietavond niet missen? En draagt u onze cliënten een warm hart toe? Dan kunt u zich aanmelden per mail bij: info@sevagramverwenzorg.nl

Wij hopen u 1 december a.s. te mogen verwelkomen! Aanvang: 19.00 uur. Er is plaats voor een gelimiteerd aantal gasten.

COMITÉ VAN AANBEVELING Paul Ummels, algemeen directeur MediReva Groep Steph Feijen, lid Raad van Bestuur Vebego International Jos Som, burgemeester van Kerkrade