Maak nu een afspraak voor een persoonlijk media-advies!

Het einde van het jaar is in zicht. Dat betekent terugblikken op afgelopen jaar, successen vieren maar vooral ook vooruitkijken. Weet u al wat uw doelen zijn voor komend jaar? En vooral, hoe u uw doelen wilt gaan realiseren? Een goed doordachte communicatieplanning is hiervoor essentieel.

Het medialandschap is het laatste decennia echter enorm veranderd, waardoor het lastig is om te bepalen welk communicatiemiddel bij uw organisatie en uw doelgroep past. Vaak wordt er geschoten met hagel en wordt er te weinig rendement uit de marketingactiviteiten gehaald. Dat kan anders, beter.

Wij zijn ervan overtuigd dat u uitstekende producten of diensten levert. De vraag is alleen of u een plan heeft gemaakt hoe uw aanbod bij klanten terecht komt? Een goed plan is de basis voor een succesvol bedrijf. WijLimburg helpt u hier graag mee!
Daarom bieden wij u gratis een persoonlijk media-advies waarmee we u handvatten geven voor een concreet communicatieplan.

Een persoonlijk gesprek bij u op locatie met één van onze adviseurs waarin we:

  • Een blik werpen op uw bedrijfsdoelstellingen;
  • Uw doelgroepen (persona’s) helder in kaart brengen;
  • Het koopproces van uw klanten doorlopen op basis van het customer journey model;
  • Uw huidige mediamix inventariseren;
  • Een advies geven over in te zetten middelen en momenten om uw klanten optimaal te bereiken.

Je klant bereiken is techniek, jouw klant raken is kunst. Een cliché, maar daarom niet minder waar. De juiste vertaling van uw marketingstrategie in een effectieve mediamix vergt vakmanschap, ervaring en creativiteit.

Plan uw afspraak voor 19 december 2018 en maak kans om ondernemer van de dag op WijLimburg.nl te worden*

*Als ondernemer van de dag zet WijLimburg u in het zonnetje.
Uw persoonlijke verhaal over uw bedrijfsactiviteiten wordt gepubliceerd op WijLimburg.nl en in de nieuwsbrief aan ruim 17.000 abonnees.