MijnMarketing.com wint FD Gazelle 2017

MijnMarketing.com heeft een FD Gazellen award ontvangen. Daarnaast behoort de Limburgse onderneming ook tot de 10 snelst groeiende bedrijven in de regio Zuid-Nederland (Limburg, Noord-Brabant en Zeeland). “Op welke plaats we exact genoteerd staan is nog een verrassing, dit horen we tijdens de uitreiking in november”, vertelt eigenaar Jimé Hoen.

MijnMarketing.com wist in 4 jaar uit te groeien tot het grootste full-service marketingbureau van Limburg. Het in Brunssum gelegen bureau onderscheidt zich doordat ze niet met freelancers werken, maar alle specialisten binnen het online en offline marketingspectrum in huis hebben onder één dak. Van Google Partner tot Facebook Partner, van webdesigners tot e-mailmarketeers, van storytellers tot marketing management. “De belangrijkste kenmerken van het ‘MijnMarketing.com DNA’ is dat we passie hebben voor wat we doen, focussen op resultaat en een grote dosis ambitie hebben. Dat zie je in het hele team. Dat is het succes van onze groei.”

De FD Gazellen worden uitgereikt aan bedrijven die een uitzonderlijke groei laten zien over de afgelopen 3 jaar (ten minste 20%). FD Gazellen is een initiatief van het Financieel Dagblad en wordt uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven in Nederland. De award wordt dit jaar voor de 14e keer uitgereikt.