Mr. Ramona Batta c.s. verhuisd naar Avenue Céramique 140

Op 26 september jl. zijn Mr. Ramona Batta c.s. definitief verhuisd, inclusief de diensten gerechtsdeurwaarders, incasso’s, juridisch advies en bewindvoering.

Karakter
Met de verhuizing naar de nieuwe – circa 350 m² grote en gelijkvloerse – kantoorruimte hebben Mr. Ramona Batta c.s. de vele trappen in het voormalige pand achter zich gelaten. Desondanks is een stap omhoog gemaakt om het eigen karakter van Ramona Batta c.s. te benadrukken. Een open en transparante dienstverlening staat nog meer voorop. Daarmee blijven Ramona Batta c.s. werken aan de omkering van het clichébeeld dat alle gerechtsdeurwaarders nors en dreigend zijn en opereren vanuit donkere, aan het zicht onttrokken locaties. Als reminder voor hoe het niet (meer) moet, trekt een levensgrote foto uit de film Karakter de aandacht in het nieuwe pand. Daarop is – in een straatscène – acteur Jan Decleir afgebeeld in de rol van gerechtsdeurwaarder Dreverhaven.

kantoor-ramona1

Goede bereikbaarheid, korte lijnen
De rest van de kantoorruimte aan de Avenue Céramique staat volledig in het teken van de openheid en bereikbaarheid die Ramona Batta c.s. kenmerken. Die bereikbaarheid geldt voor bezoekers – parkeren voor de deur – en voor klanten die telefonisch snel geholpen willen worden. Dit als onderdeel van de hoogste kwaliteitsnormen die Ramona Batta c.s. in hun dienstverlening hanteren. De ligging en inrichting van het nieuwe kantoor zorgen daarbij voor nog snellere en kortere lijnen. Maar wie daar vooral aan bijdragen, zijn de elf medewerkers die vrij van storende verkeersgeluiden en dus in alle rust hun werk kunnen doen.

kantoor-ramona2

Extra aandacht voor bewindvoering
Nu bewindvoering een steeds grotere rol speelt, breiden Ramona Batta c.s. hun dienstverlening in het nieuwe pand uit met een gratis inloopspreekuur en scholingstrajecten in de avonduren. Daarnaast is zeer recent een herdruk verschenen van Boeien voor de bewindvoerder, de praktisch-juridische gids die gerechtsdeurwaarder Ramona Batta heeft geschreven voor iedereen die – professioneel of anderszins – in aanraking komt met bewindvoering.

kantoor-ramona3

Thuisplek op kantoor
Naast Boeien voor de bewindvoerder is in het nieuwe pand ook ontspannende lectuur aanwezig. Die ligt op de grote houten tafel in de lunchruimte, waar de medewerkers tijdens hun pauze in een gezellige huiskameromgeving terechtkomen. Het eigenzinnige en open karakter van Ramona Batta c.s. komt ook hier duidelijk naar voren. Net als oranje, de bepalende huisstijlkleur van Ramona Batta c.s. Even fris en stijlvol als het nieuwe kantoorpand is het nieuwe logo.

Voor meer informatie: www.battacs.nl