Naast Payroll Specialisten, nu ook Personeel Specialisten

Een nieuw jaar, een nieuwe naam erbij: Personeel Specialisten! Waarom een nieuwe naam naast Payroll Specialisten? Dat doen we niet zomaar. Daar hebben we goed over nagedacht. We groeien flink door en daar hoort een nieuwe naam bij. Waarom? Dat leggen we graag uit. En we maken graag even van de gelegenheid gebruik om onze nieuwe tak aan je voor te stellen.

De uitbreiding met Personeel Specialisten!
In de dagelijkse praktijk merkten we al langer dat de naam Payroll Specialisten niet meer de hele lading dekt. We zijn in 2006 gestart met payrolling. Dat doen we nog steeds en – in alle bescheidenheid – dat doen we heel goed. Inmiddels maken vele bedrijven en organisaties naar volle tevredenheid gebruik van onze payrolling diensten. Maar we groeien flink en doen inmiddels meer, veel meer dan payrolling. Dat merkt een groot deel van onze klanten al. Zij hebben al kennis gemaakt met onze adviesdiensten. En dat pakket breiden we nu flink uit met salarisadministratie en talent management. Samen met payrolling en advies zijn dat de vier diensten binnen het aanbod van Payroll Specialisten en Personeel Specialisten.

Personeel Specialisten
Met gepaste trots stellen wij ons (opnieuw) aan je voor… Wij zijn Personeel Specialisten. Wij werken voor én met onze klanten in de zakelijke dienstverlening, de publieke sector en het midden- en kleinbedrijf in heel Nederland. Onze consultants hebben jarenlange ervaring binnen de dienstverlening, onderwijs, woningcorporaties, zorg, overheid, maakindustrie en cultuur. Maar ook in de horecabranche en bij schoonmaakbedrijven zijn wij goed vertegenwoordigd. Tot zover nog niet heel bijzonder… Het bijzondere van Personeel Specialisten is vooral de manier waarop we samenwerken met onze klanten.

Meer dan payrolling
Het dynamische vakgebied waarin wij actief zijn, is voor veel ondernemers, bestuurders, directeuren en leidinggevenden onoverzichtelijk en complex. Dat ligt (meestal) niet aan hen, maar aan de vele wetten, regels, opties die het lastig maken om je personeelszaken helemaal goed voor elkaar te hebben. Bovendien stellen werknemers ook hele hoge eisen aan alles wat te maken heeft met de arbeidsrelatie. En dat is terecht ook. Dat is een recht voor de werknemer en de plicht van de werkgever om hier zo optimaal mogelijk invulling aan te geven. En daarbij komen wij goed van pas met onze jarenlange ervaring, onze expertise en ons uitgebreide netwerk.

Je kent onze payroll dienst al langer. Dit blijven wij met heel veel zorg en deskundigheid doen. Maar wat doen we nog meer? Bij ons kun je al je zaken op het gebied van salarisadministratie op één plek beheren. Zonder gedoe, maar wel heel efficiënt en met tijdwinst voor jou. En voor al je vragen zijn wij er natuurlijk ook! Naast payrolling en salarisadministratie adviseren wij bij alle zaken op personeelsgebied. Of het nu gaat om wetgeving, de juridische aspecten of juist de financiële aspecten, wij zijn op de hoogte en we kunnen je helpen. En, last but not least, talent management. Wij helpen jou om je arbeidsmarktcommunicatie zo optimaal mogelijk in te richten. Wij helpen om de resultaten te monitoren: wat werkt en wat werkt niet? Zo kun je de acties verder verbeteren om zo een perfecte exposure te krijgen als interessante werkgever en in contact te komen met de juiste potentiële kandidaten voor je vacature(s).

Guus Eijssen en Roger Kessels

Toegevoegde waarde
Ons dienstenpakket kent één gemeenschappelijk aspect. In alles wat we doen, willen we de beste zijn voor onze klanten! Of het nu gaat om payrolling, salarisadministratie, advies of talent management, wij nemen jouw behoeften en jouw wensen als uitgangspunt voor onze dienstverlening.

Met als resultaat? Jij kan doen waar je goed in bent en waar je energie van krijgt. En wij werken iedere dag weer hard om de beste te zijn voor onze klanten…

Kennis maken is vrijblijvend
Wil je meer weten over wie wij zijn, hoe wij werken en wat we doen? En… nog belangrijker… wat de toegevoegde waarde daarvan is voor jou, jouw bedrijf of organisatie? Dan maken we graag (opnieuw) kennis. Neem contact op met ons voor een inspirerend gesprek. Klik HIER voor onze website.

Guus Eijssen & Roger Kessels