Osseforth Opleidingen, de Limburgse opleider voor de transport en logistieke sector, breidt het team uit met een adviseur transport & logistiek. Sinds april vervult Erwin Lahoije deze functie.

Erwin aan het woord

“Als adviseur in de B2B-markt informeer ik bedrijven en overheidsinstanties over het opleidingsaanbod van Osseforth Opleidingen. Het is mijn taak om onze klanten te ‘ontzorgen’ met alle zaken rondom opleidings- en nascholingsbeleid. Hoe ik dat doe? Ik maak onder andere optimale planningen zodat de bedrijfsprocessen niet of minimaal gehinderd worden tijdens de opleidingsdagen. Want  als klant wil je bezig zijn met je corebusiness. Dan is het wel zo prettig als je weet dat je medewerkers niet alleen door opleiding aan alle wettelijke eisen voldoen, maar ook bewust gemaakt worden van de meerwaarde van deze kennis. Dat draagt uiteindelijk bij aan de wijze waarop een medewerker naar zijn of haar eigen rol binnen een bedrijf kijkt. Uiteindelijk reflecteert zich dat naar tevreden klanten… en zo is de cirkel weer rond. Klant én Osseforth Opleidingen tevreden!”

Team Osseforth Opleidingen

Het team van Osseforth Opleidingen bestaat inmiddels uit meer dan 40 medewerkers. Opleidingen en cursussen worden gegeven op de drie vestigingen Elsloo, Heerlen en Maastricht, alsook op locatie bij klanten.

Interesse in zaken als VCA, BHV, ADR, heftruck, vrachtwagen, bus of taxi-opleiding?

Dan neem direct contact op met Erwin: Erwin@osseforth.nl.