Nieuwe bedrijfswagens dragen bij aan het extreem hoge serviceniveau van Hotraco Group uit Horst 

Hotraco Group is een internationaal opererende groep van innovatieve en technisch hoogstaande bedrijven die zich toelegt op systeemontwikkeling en systeemintegratie van met name op besturingstechniek georiënteerde oplossingen. Hotraco Group bestaat uit een vijftal bedrijven en is uitgegroeid tot specialist in het leveren van technische oplossingen in onder andere stal- en tuinbouwautomatisering, bewaartechnologie, besturingsoplossingen, industriële lucht- en procestechnologie, gebouwbeheerssystemen, verdeelinrichtingen en industriële automatisering.

Een van de pijlers van de dienstverlening is een uitstekende klantenservice en daarvoor is het van belang om dicht bij de klanten te zijn, snel te kunnen schakelen in geval van een eventuele storing en uitgebreide service op locatie te verlenen. Flexibele en betrouwbare mobiliteit van de service- en klantenteams is dus erg belangrijk. Niet voor niets hanteert Hotraco Group de stelling dat Klantenservice bij hen geen afdeling is maar een instelling.

Daarom heeft Hotraco haar wagenpark onlangs uitgebreid met negen Volkswagen bedrijfswagens van het Arena BedrijfswagenCenter Venlo waardoor het totaal nu op 17 komt. Passend in de bedrijfsfilosofie van Hotraco, is gekozen voor uiterst betrouwbare en duurzame bedrijfswagens met de laagst mogelijke uitstoot van schadelijke stoffen, zoals de Volkswagen Transporter en de Caddy 2.0 TDI AdBlue. Daardoor blijven de exploitatiekosten absoluut laag en wordt tegelijk een bijdrage geleverd aan een schonere leefomgeving.

Hotraco Group werkt graag samen met solide, regionale partners. Door de verregaande en langdurige samenwerking op mobiliteitsgebied met de AutoArena Groep kan het bedrijf voor alle mobiliteitszaken op één plek terecht. Op serviceniveau lijken beide bedrijven erg veel op elkaar, leveren ze beide volledig naar klantwens en streven ze een zo hoog mogelijke standaard van dienstverlening na. De laatste geleverde bedrijfswagens zijn geleverd via ArenaLease.

Meer informatie over Hotraco Group in Horst vindt u op www.hotraco-group.com