Nieuwe pop-up store voor privé lease in Weerter binnenstad

Thijs Truijen speelt in op die vraag en opent vrijdag een pop-up store aan de Nieuwe Markt 36 in Weert. ‘We zijn merk-, dealer- en leasemaatschappij onafhankelijk en kunnen daardoor scherpe aanbiedingen op maat doen.’

Tijdens het winkelen informeren naar de mogelijkheden van privé leasen? Of zelfs direct een contract afsluiten? In veel andere steden zoals Enschede, Veenendaal en Leeuwarden hebben pop-up stores voor privé lease hun succes bewezen. Nu volgt ook de Weerter binnenstad. “De pop-up store biedt consumenten die met de gedachte spelen om een auto te leasen de mogelijkheid om op een laagdrempelige, toegankelijke manier informatie in te winnen”, zegt Thijs Truijen.

Onafhankelijk
De Weertenaar is sinds vijf jaar eigenaar/directeur van leasebemiddelingsbedrijf Fleximo. Met het openen van een pop-up store wil Thijs het privé lease-aanbod dichter bij de klant brengen. “Het grote voordeel is dat we als bedrijf volledig onafhankelijk van automerk-, dealer- en leasemaatschappijen zijn. Aan de hand van de wensen van de klant zoeken we naar de meest geschikte aanbieding. Door de jarenlange ervaring en goede relaties met autobedrijven kunnen we mooie aanbiedingen doen.” Bovendien werkt Fleximo alleen samen met leasemaatschappijen die het Keurmerk Private Lease hebben. Daardoor worden particulieren onder meer beschermd tegen te hoge maandlasten.

Privé lease voor particulier
Privé leasen is populair. Het houdt in dat je als particulier tegen een vast maandbedrag een nieuwe auto kan rijden zonder dat deze van jou is. Die periode kan je zelf bepalen. Thijs: “Dat maandbedrag is inclusief de meeste kosten die bij een auto komen kijken, zoals reparatie en onderhoud, verzekering, wegenbelasting en pechhulp. Dus je wordt als consument volledig ontzorgd en er komt geen extra papierwerk bij kijken.”

Privé lease via werkgevers
De tweede tak van sport die Fleximo aanbiedt is privé leasen via de werkgever. “Dat is iets anders dan een auto van de zaak”, legt Thijs uit. “Steeds meer bedrijven werken met een mobiliteitsbudget. Bij privé lease via de werkgever gaan Fleximo en de werkgever in overleg om tot een concreet plan te komen.” Concrete voordelen zijn onder meer: extra korting bovenop het al zeer scherpe leasetarief, standaard no-claim korting (t.w.v. 20 euro per maand), gratis SVI-schadeverzekering inzittenden (t.w.v. 4 euro per maand) en kosteloze inlevering van de leaseauto na zes maanden, bij een contract vanaf 24 maanden.

Opening
Vrijdag 16 december opent de pop-up store de deuren. Deze is gevestigd in het voormalige pand van Dixons, aan de Nieuwe Markt 36. In de tijdelijke winkel zijn onder andere drie auto’s te zien en is informatie verkrijgbaar over privé lease. Frans van Tuel, die dagelijks in de pop-up store zal zijn, adviseert klanten over de mogelijkheden en voordelen van privé lease, ongeacht welk automerk en/of uitvoering. De pop-up store blijft drie maanden open. Dus iedereen die interesse heeft of gewoon eens binnen wil lopen, is van harte welkom.

Voor meer informatie: www.fleximo.nl / privelease@fleximo.nl

thijs-truien

Frans van Tuel (links) en Thijs Truijen (rechts)