Op dinsdag 10 april organiseert WijLimburg in samenwerking met Walnut.Marketing de kennis- en inspiratiesessie: ‘Online marketing is de nieuwe Sales’, tijdens de 3e editie van CONNECTED in De Maaspoort in Venlo. Een kennis- en netwerkevenement waarbij u in een sfeervolle omgeving inspiratie opdoet om te komen tot nieuwe samenwerkingsverbanden en verdienmogelijkheden.
De kennissessie gaat in op de vraag hoe je een sterke online marketingstrategie voor je organisatie ontwikkelt en hoe de inzet van BIG DATA en SMALL DATA daarbij kan helpen.

Tijdens CONNECTED kunt u zich in één middag laten informeren over de vele, snelle ontwikkelingen wereldwijd, en Noord-Limburg in het bijzonder, waarbij het gaat om innovatie en duurzaamheid. U krijgt inzicht in kansen voor nieuwe verdienmodellen en ontmoet organisaties die u hierbij kunnen ondersteunen. Daarmee kunt u de dag erna aan de slag met nieuwe energie, contacten én ideeën!

WijLimburg heeft voor haar relaties 25 entreebewijzen voor gratis toegang tot het interessante kennisprogramma van CONNECTED (normale toegangsprijs € 149). Om u in te schrijven voor de kennis- en inspiratiesessie en een gratis bezoek te brengen aan CONNECTED, dient u inschrijfcode WIJLIMBURG4466 te gebruiken bij het aanmelden en samenstellen van uw programma op de website www.connectedevent.nl.

Er is gedurende het hele programma gratis catering. Er zijn 25 entreebewijzen dus schrijf u tijdig in en ben verzekerd van een plek tijdens dit inspirerend evenement!