Welke vakantiewerkers zoeken wij?

• Studenten (vanaf 15 jaar) die een opleiding in de zorg volgen of deze hebben gevolgd zijn van harte welkom. Op deze manier doe je snel werkervaring in de ouderenzorg op.
• Studenten (vanaf 15 jaar) die graag in de facilitaire dienstverlening willen werken.

Behoor je tot één van bovengenoemde doelgroepen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je kunt bij ons terecht voor een leuke en goed betaalde vakantiebaan in ofwel de regio Parkstad ofwel Heuvelland.

Wat houdt vakantiewerk in?
Je werkt voor en met cliënten in een verpleeghuis, al dan niet in een kleinschalige woonvorm. Of in de facilitaire dienstverlening.

Wat bieden wij jou?
Wij bieden jou een tijdelijke vakantiewerkovereenkomst voor maximaal 6 aaneengesloten weken en je ontvangt een reiskostenvergoeding.

Je werkt met een wisselend rooster. Arbeidstijden bepalen we in onderling overleg en zijn afhankelijk van de functie en jouw beschikbaarheid. Je salaris berekenen we aan de hand van jouw functie, opleiding, ervaring en leeftijd.
Daarnaast staat jouw werkervaring bij Sevagram goed op je cv. En dat geeft jou straks een voorsprong als je met je diploma op zak op zoek gaat naar een baan!

Interesse?
Schrijf je dan nu in via vakantiebaanbijsevagram.nl