Powernapstoel van Acaleph steeds populairder onder werkgevers

Het was lange tijd uit den boze; een dutje doen onder werktijd. Steeds meer werkgevers echter (waaronder sinds kort ook Sabic, zoals momenteel op diverse media te lezen is) zijn bijzonder enthousiast over powernappen en hebben daar ook alle reden toe.

Acaleph Opleiding, Training en Adviezen BV is gespecialiseerd in het verzorgen van veiligheidsopleidingen en veiligheidgerelateerde begeleiding en adviestrajecten. Ruim 10 jaar is Acaleph tevens reseller van de Powernapstoel. Onder andere bij bedrijven op het Chemelot-terrein zijn de afgelopen jaren diverse powernapstoelen geleverd. De powernap-techniek is komen overwaaien uit Amerika en wordt daar veelvuldig toegepast, met name als middel om mensen de hele werkdag alert te houden. Immers, als mensen alert zijn, maken ze minder fouten en werkt men efficiënter.

De powernapstoel biedt dus maximale ontspanning in minimale tijd en daar varen medewerkers, en dus ook het bedrijf, wel bij. De belangrijkste voordelen op een rij:

–       U wordt er alerter van

–       Uw motorische coördinatie wordt er sneller door

–       U wordt nauwkeuriger en neemt betere beslissingen

–       Uw waarneming en uithoudingsvermogen verbetert

–       U loopt minder risico op een hartaanval, beroerte of diabetes

–       Uw stemming verbetert en u ervaart minder stress

–       U slaapt ’s nachts beter

–       U valt er van af

Wenst u meer informatie over de mogelijkheden van de powernap-stoel, neem dan gerust contact op met Robert Buckx van Acaleph Opleiding, Training en Adviezen BV via telefoonnummer 046 – 423 1800 of via email: r.buckx@acaleph.nl