ProfCore besteedt IT infrastructuur uit aan Open Line

ProfCore Group in Sittard-Geleen heeft – met het uitbesteden van de centrale IT-infrastructuur – een goede voortzetting van de bedrijfsvoering gewaarborgd. De projectorganisatie, die bedrijven binnen de productie en logistiek ontzorgt, heeft met Open Line een nieuw samenwerkingscontract gesloten.

ProfCore en Open Line zijn geen onbekenden van elkaar; sinds 2011 levert Open Line de IT-dienstverlening voor het bedrijf. Daarnaast zijn Open Line en ProfCore vanaf 1 januari zelfs buren; beiden zijn gehuisvest in kantorencomplex Brainpoint te Eindhoven.
Bart Vringer, Algemeen Directeur ProfCore Group: “Vanwege de snelle groei en ontwikkelingen binnen IT heeft ProfCore besloten de IT-infrastructuur op professionele wijze uit te besteden. Door het beleggen van zowel het technisch eigendom van de centrale infrastructuur alsook het technisch beheer bij Open Line, zijn we verzekerd van een flexibel systeem met veel voordelen. Zo kan Open Line snel reageren op de vraag naar (extra) IT diensten, hebben we direct toegang tot de nieuwste technologieën en kunnen we bouwen op een stabiele IT-omgeving ten behoeve van zowel onze klanten als medewerkers.”
Over ProfCore:
ProfCore is een solide organisatie, jong van geest en heeft volop plannen voor de toekomst. ProfCore detacheert vakmensen en is specialist in de uitvoering van industriële productie- en logistieke processen in diverse branches: van chemie tot voedingsmiddelen, van agro tot papier. Vanuit Limburg, Brabant, Gelderland, maar ook Duitsland wordt flexibele arbeid
aangeboden en kunnen gehele processen worden ondersteund of overgenomen.
Over Open Line:
Open Line ondersteunt en adviseert klanten in verschillende branches bij ontwerp, bouw en beheer van complexe ICT (Cloud) infrastructuren. Het Open Line Managed Services concept biedt een complete set aan Smart Cloud diensten dat klanten helpt bij het realiseren van hun bedrijfs- en digitale doelstellingen. In de Open Line visie gaan klantrelaties verder dan een advies of een ICT project. Iedere (outsourcing-) relatie is uniek. Open Line is dan ook zowel partner als adviseur voor haar klanten.